arkadaşlar öncelikle selam biliyorum sonuna kadar haklısınız ama inanın bana içerik olarak tek bir kopya lullanmadım turgay abi Allah Razı Olsun Senden abi izin vediğin için forumu yakın bir arkadaşıma satıyorum ordaki tarihte belli pazartesi günü devrediyom 500 almıştık forumu çok aldık 4 kişi gerçi 250 satıyom :'( pazartesi gününden ihtibaren artık forum bedim degil zaten amcamdan borç almıştım onuda ve kazanç sağlamak amacı ile inananın bana arkadaşlar cebimde sigaayı alacak param yok annem hasta şeker hastası ve babamda yorgacı onada ve anneme ve kısaca eve yardım ediyom hayatım hep saçma sapan işllerle geçti oyun kurmuştum tutulmuştu hep kazık attılar bana hep aradım nette para kazanma yollarını çünkü başka bir işte çaışamam mesleğim var ama evdekilerede yardım etmem grekli olduğunu düşündüm kısaca hayatım çok karışık arkadaşlar
neyse uzun oldu yazılar umarım beni anlarsınız forumu pazartesi günü satyom çünkü boşa aldım ve bana faydası olmucağını düşündüm herkeze iyi geceler off elimide yaktım sıgarala şimdi