İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyineti kim ele geçirdi? Japonyadaki deprem İyineti mi vurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Foruma nooldu yav? 2 gündür foruma girmiyordum bugün girdim iyinetemi yoksa başka bir forumamı girdim anlamadım.

Biri konu açmış xp cdsi istiyor, diğeri sahte hitle hitlendirdiği sitesine hitli sitem reklam verin diyor, başkası 5 tllik reklama bile fazla diyor, başkası 6 senelik konuya mesaj yazıyor, biri geçen ayki konuya hayırlar diliyor, biri xp cdsi upload edip linklerini verin denen konuda paylaşım için teşekkürler diyor.

2 gün siteye girmedik webmaster forumu diye birşey kalmamış ortalıkta. Frmtrye yetişmeye az kaldı ha gayret.

Eski üyelerdenden benden başka kimse görünmüyor forumda. Forumu apaçilermi ele geçirdi noolmuş siteye böyle.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Dileyenler yeni üyelerin konularına ve mesajlarına bakabilir. Xp cdsi isteyende var boş boş paylaşım için teşekkürler yazanda sahte hitli sitesine 1-2k hitim var diyende. Bulduğu her konuya alakasız teşekkür edip pm attım diyende. Webmaster forumunda 5 tl reklam parasına çok diyen bile var.

Gökhan'ın dönemsel gel gitlerinden birini daha yaşıyoruz :p

Sende bizi andropoza soktun hemen :D

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Dileyenler yeni üyelerin konularına ve mesajlarına bakabilir. Xp cdsi isteyende var boş boş paylaşım için teşekkürler yazanda sahte hitli sitesine 1-2k hitim var diyende. Bulduğu her konuya alakasız teşekkür edip pm attım diyende. Webmaster forumunda 5 tl reklam parasına çok diyen bile var.

gökhan kardesim yeni üyeler derken bizde arada gitmeyelim lütfen.. sadece ilgili kişilerden bahsedersen daha iyi olur bence aynı konuları bende gördüm.. bende yeni üyeyim ama foruma zarar verecek bi başlık yada anlamsız teşekkür mesajı attıgımı hatırlamıyorum...

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
çok abartmışsın durumu :) altı üstü forum, biri gider biri gelir

herkesin kafa yapısı ayrı marezde ister dolandırmakta :D farkındalıktır önemli olan !!! boşver gerisini :bira:

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
2 gün siteye girmedik webmaster forumu diye birşey kalmamış ortalıkta. Frmtrye yetişmeye az kaldı ha gayret.

Bugün frmtr den banlandım, hemde süresiz...

Nasıl oldu anlamadım 5 yıllık üyeydim orda epeydir girmiyodum, bugün bi konuya mesaj attım epey bi aradan sonra, 2dk sonra bann yemişim imzamda link varmış. Link varmı yokmu varsa neyin linki var hiç hatırlamıyorum bile valla ama 5 yıllık hesap bann yedi haybiye... İyice bozmuştu zaten frmtr 1-2 yıldır hiç girmemiştim nerdeyse.

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
burada milleti dolandıranların bir çoğu webmaster forumu kurmuş, admin olmuş, tescilli dolandırmaya devam ediyorlar...

o forumun üyeleri nerden bilsinler ki adminleri dolandırıcının ta kendisi :D

yani demek istediğim "binlerce dansöööz var"

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
forumtr oldukça kapsamlı bir forum olduğundan başetmeside bir o kadar zor, geçmişlerini bilirim

genel olarak iyi bir forum

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
frmrtr de ne yaw:D epi topu 10 keere anca girmisimdir..:D

Senden başka herkes girmiş zaten :D

Abarttığım yok millet sallayıp durmuş abartmışsın falan. Ben adam xp cdsi istiyor diyorum siz gelip abartı diyorsunuz. Taş olursunuz taş:hönk:

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
report.gif
böyle konuları raporlayın ki erken müdahele edilebilsin. raporlarınız tüm yöneticilere ulaştığı için birinin gözünden kaçan diğerinin müdahelesiyle sonuçlanabilir. hiçbir zaman olmadığı gibi şimdi de müsamaha gösterilmiyor böyle şeylere.

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bugün frmtr den banlandım, hemde süresiz...

Nasıl oldu anlamadım 5 yıllık üyeydim orda epeydir girmiyodum, bugün bi konuya mesaj attım epey bi aradan sonra, 2dk sonra bann yemişim imzamda link varmış. Link varmı yokmu varsa neyin linki var hiç hatırlamıyorum bile valla ama 5 yıllık hesap bann yedi haybiye... İyice bozmuştu zaten frmtr 1-2 yıldır hiç girmemiştim nerdeyse.

sen kendi kalitene inandıktan sonra onlar kaybeder.. piyasada site çok ama insan yok..

Starturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
burada milleti dolandıranların bir çoğu webmaster forumu kurmuş, admin olmuş, tescilli dolandırmaya devam ediyorlar...

o forumun üyeleri nerden bilsinler ki adminleri dolandırıcının ta kendisi :D

yani demek istediğim "binlerce dansöööz var"

Dansöz derken kimlerden bahsediyorsunuz, ona göre bizde kimlerlerle dans ettiğimizi bilelim.

sen kendi kalitene inandıktan sonra onlar kaybeder.. piyasada site çok ama insan yok..

Bakmasını bilmeyen gözler, görmesini de bilemez :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
262
report.gif
böyle konuları raporlayın ki erken müdahele edilebilsin. raporlarınız tüm yöneticilere ulaştığı için birinin gözünden kaçan diğerinin müdahelesiyle sonuçlanabilir. hiçbir zaman olmadığı gibi şimdi de müsamaha gösterilmiyor böyle şeylere.
Onca yıllık iyinetliyim ilk defa karşılaşıyorum sizinle, nasıl başardınız saklanmayı?
ayrıca bende bi kaç gündür farkediyorum, Gökhan davasında haklı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.