İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinette Bir Gerileme Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Yöneticiler çıkıp kendini savunmayı bırakmalı artık.

İyinetin en son 1 sunucusu vardı.Zaten foruma girmeyen bir insanın bu sunucuları arttırıp ekstra masraf yapacağını sakın ha düşünmeyin.

Buranın böyle olmasının sebebi sahibidir en başta.Öyle sal çayıra dön bayıra iş mi olur.

Mert bile günde bir kere forumuna girip ne görevleri varsa yapıp çıkıyor.
Sen 3 günde 1 kere geleceksin onda da bir bakıp çıkacaksın sonra da vay efendim forum niye böyle ?

Ama iyineti satmaya gelince de aylık gelirinin 60-70 katını istersin.

İyinet hakkaten bitmiştir.Yenilerin buraya gelmediğini zaten biliyoruz.
Eski üyeler de gelip işte bir bakıp çıkıyorlar.Arkadaşlık ortamı gibi sohbet olursa yazıyorlar.

Onun dışında hitap edeceği kitle falan kalmamıştır.

**

Ekleme : Zannetmeyin ki alexa değeri 54.000 diye çok giren var.
Her gün aynı 30 kişi foruma girip 3-4 sayfa gezse bu istatistik yakalanır.Hem de bunların alexa toolbarı varsa düşünün durum ne kadar vahim.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Simdi uyelik tarihime bakiyorum 2004-09-07 mesajlarima bakiyorum 43 boyle olmasinin sebebi 2004 yilinda iyinet forumlarindan banlanmamdi bende bu uyeligi acmistim. O zamanlar online listesi surekli kalabalik olur forumlarda acilan konulara cevap vermeye yetisemezdik. Internete bir sure ara vermek zorunda kaldim askere gittik geldik iyinete tekrardan bir girdim bombos. Hic bir hareket yok..

Bunun en buyuk sebebi iyinetadmin'in zamaninda uyelerini kusturmesi oldu , uyelikte kapali oldugu icin forumlarda taze kan yok. Webmaster forumlarina takilan webmasterlarin %60i ticaret amacli geliyor ama referansli uyelik oldugu icin ve eski uyelerde hep ayni kisilerle link degisimidir reklam alim satimidir yapamayacagi icin forumda boyle bir durgunluk var.
Forumun referansli uyelik sistemi cok mantiksiz bir hareket. Sonucta burasi wa re z veya absürt bir yer degil devamli paylasimlarin yapildigi burasi bir tartisma platformu uyelikleri acarsin yeni bir iki yoneticidi daha alirsin forumlar bak o zaman nasil canlanacak. Coluk cocuk dolar korkusundan dolayi acmiyorsaniz yukarida da dedigim gibi yeni yoneticiler alip bu sorunun onune gecmeniz gerekir.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Boşa konuşuyoruz hala farkında değilmisiniz.Sallayan yok.Değişen bişi yok.Çabalayan yok.Yönetim kadrosu diyorlar.1-2 kişi dışında bu konuya hatta foruma ilgi gösteren yok.İşin aslı ne admin var ne yönetim.Kendi kendimize konuşuyoruz.Ağlama duvarı oldu bu konuda.. ağlarız ağlarız geçer gider..Bir üyelikleri genele açmak bu kadar zormudur.. değildir..açılmıyorsa herşeyi arayın altında, istediğinizi yazın..sallamıyorlar işte..yakındığınız herşey hala devam ediyor.devam etmeyen tek şey iyinet eski özerkliğini kaybetti.Şimdide bu yüzden bizlerin beddualarını almaya devam ediyorlar.

Tekrar söylüyorum.Ya iyineti sağlam birine satsınlar yada forum yönetimini birine devretsinler artık!

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Peki yarın öbür gün, şu an beğenilmeyenleri başkalarınında beğenmeyebileceğini, aynı şu anki gibi satın bize denilebileceğini düşünüyormusunuz? Ben bunu doğru bulmuyorum, eleştiriden başka birşeyler yapmak lazım eleştiri ile bir yere varamayız, her eleştiren eleştirilen konu üzerinde bakın ben bunu yaptım buradaki topluluk ve forum için diyorsa ve yinede düzelen birşey yoksa tamam satılsın, başka birşey yapılsın ama ben birşey görmüyorum.
Kimse kusura bakmasın.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya nerden aldınız lafı nereye getırdınız yok lınk degısımı, yok ıyınetın satısı
aynı kulaktan dolma bılgı gıbı ne yazdım sonuclarından ne cıkıyor mıllet kendınıze gelın bıraz ben bı kere lınk degısımı neden olmuyo dıe cocukca konu acmadım (zaten kac aydır o bolume gırdıgım yok) söz gelimi dedim mesela sabaha kadar lınk degısımı bolumu dolu olurdu dedım gercektende lafı iyi o tarafa bu tarafa cekıyorsunuz

sadece bırsey belırtmek ıstedım sıtede paylasım yok şevk yok
ardındanda paylasım ıcın bır engel goremıyorum dedı yagmayok (kafiyelı oldu neyse)bakın burada bazı 3-5 arkadas tıcarett ıcın gırıyor yok ıste soyle musterı bulsam dıe takılıyor foruma.Paylasım olmuyo oluncada bu TÜCCARLAR tarafından engellenıyo (üstüne üstlük bunu belırtınce de ücretsiz iş yapmaya kalkan kısı uyarı alıyo)
kımsenın dogru durust destek verdıgı yok (istisnalar hariç cok degerlı arkadaslar var bızzat sahit oldum)
bunlar oluyo forumda kimisi küsüp gidiyo bı kac moderratör için vs vs

lafımı carpıtmayın oldugu gıbı okuyun

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Simdi uyelik tarihime bakiyorum 2004-09-07 mesajlarima bakiyorum 43 boyle olmasinin sebebi 2004 yilinda iyinet forumlarindan banlanmamdi bende bu uyeligi acmistim. O zamanlar online listesi surekli kalabalik olur forumlarda acilan konulara cevap vermeye yetisemezdik. Internete bir sure ara vermek zorunda kaldim askere gittik geldik iyinete tekrardan bir girdim bombos. Hic bir hareket yok..

Bunun en buyuk sebebi iyinetadmin'in zamaninda uyelerini kusturmesi oldu , uyelikte kapali oldugu icin forumlarda taze kan yok. Webmaster forumlarina takilan webmasterlarin %60i ticaret amacli geliyor ama referansli uyelik oldugu icin ve eski uyelerde hep ayni kisilerle link degisimidir reklam alim satimidir yapamayacagi icin forumda boyle bir durgunluk var.
Forumun referansli uyelik sistemi cok mantiksiz bir hareket. Sonucta burasi wa re z veya absürt bir yer degil devamli paylasimlarin yapildigi burasi bir tartisma platformu uyelikleri acarsin yeni bir iki yoneticidi daha alirsin forumlar bak o zaman nasil canlanacak. Coluk cocuk dolar korkusundan dolayi acmiyorsaniz yukarida da dedigim gibi yeni yoneticiler alip bu sorunun onune gecmeniz gerekir.

sonuna kadar katılıyorum ve ıste kanıt bır uye

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Peki yarın öbür gün, şu an beğenilmeyenleri başkalarınında beğenmeyebileceğini, aynı şu anki gibi satın bize denilebileceğini düşünüyormusunuz? Ben bunu doğru bulmuyorum, eleştiriden başka birşeyler yapmak lazım eleştiri ile bir yere varamayız, her eleştiren eleştirilen konu üzerinde bakın ben bunu yaptım buradaki topluluk ve forum için diyorsa ve yinede düzelen birşey yoksa tamam satılsın, başka birşey yapılsın ama ben birşey görmüyorum.
Kimse kusura bakmasın.

osahin 2 saatimi ayırıp tüm bölümlere özgün yada güncel konular açarım.ama adımı koyarımki 30 konu açtıysam yarısına hiç msj gelmeyecek(siz özellikle yazmadıktan sonra) yarısınada 3-4 mesaj.çok olumlu düşünüyorsun olumlu düşünmek çok güzel birşeyde herşey ortada.

neyse ya neyi tartışıyoruz sallayan yok bişey yok.belliki birileri böyle kalsın iyinet demiş bunlarda bırakmış gitmiş.başka açıklaması yok.

öyle bir olayki eleştiren soran sorgulayan merak eden isteyen bizleriz.açıklama yapan cevap veren yine bizleriz.ADMİN YOKMU ADMİN? cevap versin sorulara eleştirilere niye böyle olduğuna niye cevap verilmiyor? kalplerinimi kırdıkta küstüler cevap yazmıyorlarda böyle ağırdan satıyorlar kendilerini.boşverin ya.

bknz : eskiler güzeldi be abi
bknz : hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler
bknz : bu devirde kimse sultan değil padişah değil
bknz : çikita çikita muz
bknz : bir zamanlar kral idi mısırda şimdi kaldı şarap ile hasıra
bknz : eller ayırsa bile yollar ayırsa bile
bknz : kavuşmuyor düğmeler
bknz : mini mini bir kuş konmuştu ellerim bak boş kaldı
bknz : sallasana sallasana mendilini akşam oldu göndersene sevdiğimi
bknz : dağlar dağlar yolver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem
bknz : ararım sorarım seni heryerde
bknz : adalardan bir yar gelir bizlere
bknz : berber annen güzelmi ben istesem banada börek yaparmı.......................

uzar gider.boşvermek en iyisi herhalde.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Gifted.ib ile sepulchral birlikte olunca bir takım şeyler değişti ama gifted.ib bırakınca sepulchralda tek başına götüremiyor sanırım

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Arkadaşlar madem hepimiz seviyoruz birşey yapalım hadi, lafla olmayacağı konusunda sanırım hemfikiriz burada hepimiz.
Herkes kendi ilgi alanları ile ilgili makaleler yapsın ve 1 hafta içerisinde burada yayımlasın, ama ciddi araştırma yapılmış başka sitelerde, forumlarda geçmeyen ilgi çekecek şeyler olsun.
Benim tezim budur, başka şekilde canlanmasına imkan ve ihtimal yok forumun. Eminim herkesin oluyordur, çoğu kez boğuluyorum ben forumda birşey anlatmaya çalışıyorken ben programlama dilleri konusunda uzman değilim, yada herhangi bir portal üzerinde uzmanlık derecesinde bilgim yok, css, js vs konusunda da uzman olarak görmüyorum kendimi ama birşeyler yapabileceğime inanıyorum. Hadi yapalım o zaman burada 5 kişi çıksın bu şekilde birşeylerle çabalasın ben inanıyorumki o eski tadı bulacaksınız bu forumda.
Şuna kesinlikle eminim, bu forumda bulunanların %99'u ya bencil, ya birilerinin kendilerine vereceği zarardan çekiniyor veyahut paylaşım yapma taraftarı değil birşeyler öğrenip gitme taraftarı ve çoğu zamanda yine burada öğrenilenleri ücret karşılığında forum üyelerine satma taraftarı.
Herkes iyi niyetli pırıl pırıl insanlar ama birbirlerinden gerçekten çekiniyorlar öncelikle sanırım güveni tazelememiz lazım, birşeyler yapmalı yada yeni düşünülmeyen konularda birşeyler üretmeliyiz.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yeni yönetimden bende umutluydum ancak değişen birşey yok.

Ben admin olsaydım, ekibimi kurarken katagorilerinde uzman olan ve makale yazabilecek kişileri seçerdim. Bu makaleleri düzenli hale getirir, konuları sabitlerdim. Beklentilerim de bu yöndeydi. Şu ana kadar bunu farkedemedim.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar madem hepimiz seviyoruz birşey yapalım hadi, lafla olmayacağı konusunda sanırım hemfikiriz burada hepimiz.
Herkes kendi ilgi alanları ile ilgili makaleler yapsın ve 1 hafta içerisinde burada yayımlasın, ama ciddi araştırma yapılmış başka sitelerde, forumlarda geçmeyen ilgi çekecek şeyler olsun.
Benim tezim budur, başka şekilde canlanmasına imkan ve ihtimal yok forumun. Eminim herkesin oluyordur, çoğu kez boğuluyorum ben forumda birşey anlatmaya çalışıyorken ben programlama dilleri konusunda uzman değilim, yada herhangi bir portal üzerinde uzmanlık derecesinde bilgim yok, css, js vs konusunda da uzman olarak görmüyorum kendimi ama birşeyler yapabileceğime inanıyorum. Hadi yapalım o zaman burada 5 kişi çıksın bu şekilde birşeylerle çabalasın ben inanıyorumki o eski tadı bulacaksınız bu forumda.
Şuna kesinlikle eminim, bu forumda bulunanların %99'u ya bencil, ya birilerinin kendilerine vereceği zarardan çekiniyor veyahut paylaşım yapma taraftarı değil birşeyler öğrenip gitme taraftarı ve çoğu zamanda yine burada öğrenilenleri ücret karşılığında forum üyelerine satma taraftarı.
Herkes iyi niyetli pırıl pırıl insanlar ama birbirlerinden gerçekten çekiniyorlar öncelikle sanırım güveni tazelememiz lazım, birşeyler yapmalı yada yeni düşünülmeyen konularda birşeyler üretmeliyiz.

Doğru diyorsunda.Merthan nickli arkadaşda yazmış bak.Zamanında r10u kuran radmin yani mert iyinete birçok emek vermiş ama bezdiren atılmalar vs.. yüzünden birçok kişiyle r10u kurmuş diyor.Şimdi bu dediğin 5 kişi çıkıp günlerce emek verip iyineti eski günlerine döndürüp sonra atılırsa ne olacak? iyinet adminleri adım atmadan adım atmak anlamsız geliyor.Zaten bu durumun sebebide onlar.iyineti yine iyinet yaparız şuan varolanlarla ama yine aynısı olursa? sorularımıza eleştirilerimize bile sebeplerini açıklayıp cevap vermiyorlar.Biz işimizi gücümüzü bırakıp sallanmadığımız bir forum için gece gündüz çalışıp ilerde atılacağımızı veya sallanmayacağımızı bile bile niye emek verelim? 1 aylık saldırılardan sonra kapanma olayında açıldıktan sonra sayısız kez iyinetadmine mesaj attım.Forumda gönüllü olarak görev almak istiyorum.Düşüncelerim bunlar vs.. diye bir sürü fikrimi dile getirdim.Beni red ediş şeklini görseniz nerenizle güleceğinize şaşırırsınız.Aynı şekilde yine 2 sayfa spece yazdım başvurdum.Yöneticiler oylamış red etmiş beni.Sanki ortada süper bir forum ve yönetim var ben hala onların arasına girecek seviye değilim gibi.E şimdi söyle bana ben niye içerik katıyım emek veriyim bilgilerimi aktarıyım bu foruma??

Herşeyi yaparız osahin ama boş yere değil bu kafayla yönetilen bir forumla değil.Milletin şikayetide bu zaten.Şurda bir oylama açılsa aylardır söylenen davetiyeli üyelik kalksın yönetime aktif 1-2 kişi alınsın isteklerine %100 oy gelirmi? gelir.Daha 1-2 hafta önce açılan başlıklar bunlar bu forumda :

http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/113610-bir-sure-yokum.html
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/113154-konuyu-kapatan-moddan-sikayetciyim.html

insanlar nasıl hala daha soğutuluyor ortada.Bir düzen olmayınca doğru yanlışta karışıyor.İyi niyetle yapılan birşey ters tepkiyle itiliyor.O adam birdaha konu açarmı bu forumda? açmaz.. O yüzden haydi 5 kişi enayi gibi sallanmadığı siteye emek versin durumu olmaz şuan.İnsanlar birşey bekliyor bir adım bir hareket bekliyor zaten bu dediğini yapmak için.Ama bu olmayınca hiçbirşeyde olmuyor.

daha geçen bu başlık açıldı ve çokta haklı bir başlıktı :
http://forum.iyinet.com/forum-hakki...f-olmayan-kisiler-tum-forumlarda-yetkili.html

Forum yöneticilerinden bazıları :
tr.st, ploop, Zanza, sempaty, atay, Gamend, firar, MoD, OnurSQL, Permission

beni red eden yönetim kadrosu.Hepsini forumda aktif yazan olarak görebiliyormuyuz? hayır.Takılanlar yazanlar aralarında belli zaten özellikle belirtmeyeyim.Online görüyoruz bakıp çıkıyor çoğu.bazıları hiç uğramıyor.

Şimdi bu yönetileri şöyle listeleyim :

ploop :
bildiğimiz iyinet emektarlarındadır ama :
son Aktivitesi: 2009-01-23 11:33

Son mesajı 2 mesajı ve tarihleri :
2009-01-22, 02:53
2008-12-16, 23:45

Zanza :
askerdeymiş.
son Aktivitesi: 2008-12-13 09:54

sempaty :
dün foruma girmiş en son ama son attığı mesaj tarihi
2009-02-28, 17:06 (nisana girdik)

Gamend :
son mesaj tarihi : 2009-03-11, 15:06

neb :
son Aktivitesi: 2009-03-27 22:01
son mesaj : 2009-03-24, 17:35

tabi bu arkadaşların işleri olabilir girememiş olabilir farklı sebepler olabilir ama bir adminin denetlemesiyle çıkabilecek şeyler bunlar.Bunların dışında son mesajını 4-5 gün önce atmış yöneticilerde var ama 1-2 kişi haricinde çoğu online oluyor.

Sizce bu kadroya yeni kanların katılması gerekmiyormu.Yöneticiler isimlerini yazdıklarım yanlış anlamasın kötülemek değil amacım sadece durumu göstermek amaçlı yazdım.Ama dediğim gibi iyinet forumun genel olarak durumu ortada.Yapılması gereken değişiklikler ortada.Bunlar 4-5 üyenin boşu boşuna emek vermesiyle düzelecek şeyler değil.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Üye listesine girin, puana göre sıralayın. Orada kimin foruma ne katkısı olmuş kimin olmamış görürsünüz. Söylediğiniz isimlerin sıralamalarına bakın, kendinizle karşılaştırın. Sonra birşey yapmak için moderator olmaya gerek yok, elinizi bağlayan olmadı.

Ben de zamanında moderatorlük yaptım, durup dururken şunu bunu atalım diye takılmıyor moderatorler forumda.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
...diye bir sürü fikrimi dile getirdim.Beni red ediş şeklini görseniz nerenizle güleceğinize şaşırırsınız.Aynı şekilde yine 2 sayfa spece yazdım başvurdum.Yöneticiler oylamış red etmiş beni.Sanki ortada süper bir forum ve yönetim var ben hala onların arasına girecek seviye değilim gibi.E şimdi söyle bana ben niye içerik katıyım emek veriyim bilgilerimi aktarıyım bu foruma??

Biz yönetici arkadaşlarımızı oylama şekliyle seçeriz. Biz iyineti genel anlamda bir takım olarak görmekteyiz. IYINET-e destek vermek için yönetici olmanız gerekiyorsa üzgünüm bizim bu tür bir anlayışımız yoktur. Biz böyle bir anlayışla hizmet etmemekteyiz. Şu anda ki mevcut yapı ve geçmişte görev yapmış arkadaşlarımızda bu tür bir anlayışa asla hizmet etmediler.

Bizim kimseyi IYINET forumlarından soğutma gibi bir anlayışımız olmadı. IYINET Forumlarından ayrılcak arkadaşlarımızada mani olmadık. Kimseye zorla bir takım şeyler yaptıramayız.

Biz davetiyeli üyelik sistemini şu anda destekliyoruz. Biz çok üye istemiyoruz. Seviyeli ve nerede ne yazacağını bilen kişileri aramızda görmek istiyoruz.

Belirttiğiniz davetiyesiz üyelik geçmişte denenmiştir ve sonuç olarak IYINET Forumlarında üye sayısı artmıştır. Buna meyilli olarak bir çok alanda sahtekarlar , harekete varan bir çok kelime kullanan fazlaca üye belirmiştir.Bu ve bunun gibi bir çok nedenden dolayı açık üyeliğe karşıyız. Forumda belirli bir süre geçirmiş tüm arkadaşlarımızın yeterince davetiye hakları mevcuttur.İsteyen istediği kişiyi davet edebilir.

Ayrıca , herkes davetiye talep edip foruma üye olabilir.

Yönetici arkadaşlarımızın her biri kendi isteği sonucu , oylama ile seçilmiştirler.Biz kimsenin üstünde değiliz. Biz mevcut yetkimizi eşit şekilde kullanmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.

IYINET Yönetimine katılmak için ayrı bir başlık açma gereği yoktur. Gönüllü olan arkadaşlar bana özel mesaj ile adaylıklarını belirtebilirler. Biz her zaman yeni arkadaşlara açığız. Kendine ve birikimine güvenen her arkadaşımız oylamaya katılabilir.

Yalnız çıkan sonuça saygı göstermek gereklidir. Bu tür yaklaşımlar(yukarıda ki düşünceniz) ile bir yere varamayız.

Lütfen yöneticileri sorgulamayı bırakınız. Biz sizin gördüklerinizi fazlasıyla görüyoruz bunu belirtebilirim.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Doğru diyorsunda.Merthan nickli arkadaşda yazmış bak.Zamanında r10u kuran radmin yani mert iyinete birçok emek vermiş ama bezdiren atılmalar vs.. yüzünden birçok kişiyle r10u kurmuş diyor.Şimdi bu dediğin 5 kişi çıkıp günlerce emek verip iyineti eski günlerine döndürüp sonra atılırsa ne olacak? iyinet adminleri adım atmadan adım atmak anlamsız geliyor.Zaten bu durumun sebebide onlar.iyineti yine iyinet yaparız şuan varolanlarla ama yine aynısı olursa? sorularımıza eleştirilerimize bile sebeplerini açıklayıp cevap vermiyorlar.Biz işimizi gücümüzü bırakıp sallanmadığımız bir forum için gece gündüz çalışıp ilerde atılacağımızı veya sallanmayacağımızı bile bile niye emek verelim? 1 aylık saldırılardan sonra kapanma olayında açıldıktan sonra sayısız kez iyinetadmine mesaj attım.Forumda gönüllü olarak görev almak istiyorum.Düşüncelerim bunlar vs.. diye bir sürü fikrimi dile getirdim.Beni red ediş şeklini görseniz nerenizle güleceğinize şaşırırsınız.Aynı şekilde yine 2 sayfa spece yazdım başvurdum.Yöneticiler oylamış red etmiş beni.Sanki ortada süper bir forum ve yönetim var ben hala onların arasına girecek seviye değilim gibi.E şimdi söyle bana ben niye içerik katıyım emek veriyim bilgilerimi aktarıyım bu foruma??

Herşeyi yaparız osahin ama boş yere değil bu kafayla yönetilen bir forumla değil.Milletin şikayetide bu zaten.Şurda bir oylama açılsa aylardır söylenen davetiyeli üyelik kalksın yönetime aktif 1-2 kişi alınsın isteklerine %100 oy gelirmi? gelir.Daha 1-2 hafta önce açılan başlıklar bunlar bu forumda :

http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/113610-bir-sure-yokum.html
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/113154-konuyu-kapatan-moddan-sikayetciyim.html

insanlar nasıl hala daha soğutuluyor ortada.Bir düzen olmayınca doğru yanlışta karışıyor.İyi niyetle yapılan birşey ters tepkiyle itiliyor.O adam birdaha konu açarmı bu forumda? açmaz.. O yüzden haydi 5 kişi enayi gibi sallanmadığı siteye emek versin durumu olmaz şuan.İnsanlar birşey bekliyor bir adım bir hareket bekliyor zaten bu dediğini yapmak için.Ama bu olmayınca hiçbirşeyde olmuyor.

daha geçen bu başlık açıldı ve çokta haklı bir başlıktı :
http://forum.iyinet.com/forum-hakki...f-olmayan-kisiler-tum-forumlarda-yetkili.html

Forum yöneticilerinden bazıları :
tr.st, ploop, Zanza, sempaty, atay, Gamend, firar, MoD, OnurSQL, Permission

beni red eden yönetim kadrosu.Hepsini forumda aktif yazan olarak görebiliyormuyuz? hayır.Takılanlar yazanlar aralarında belli zaten özellikle belirtmeyeyim.Online görüyoruz bakıp çıkıyor çoğu.bazıları hiç uğramıyor.

Şimdi bu yönetileri şöyle listeleyim :

ploop :
bildiğimiz iyinet emektarlarındadır ama :
son Aktivitesi: 2009-01-23 11:33

Son mesajı 2 mesajı ve tarihleri :
2009-01-22, 02:53
2008-12-16, 23:45

Zanza :
askerdeymiş.
son Aktivitesi: 2008-12-13 09:54

sempaty :
dün foruma girmiş en son ama son attığı mesaj tarihi
2009-02-28, 17:06 (nisana girdik)

Gamend :
son mesaj tarihi : 2009-03-11, 15:06

neb :
son Aktivitesi: 2009-03-27 22:01
son mesaj : 2009-03-24, 17:35

tabi bu arkadaşların işleri olabilir girememiş olabilir farklı sebepler olabilir ama bir adminin denetlemesiyle çıkabilecek şeyler bunlar.Bunların dışında son mesajını 4-5 gün önce atmış yöneticilerde var ama 1-2 kişi haricinde çoğu online oluyor.

Sizce bu kadroya yeni kanların katılması gerekmiyormu.Yöneticiler isimlerini yazdıklarım yanlış anlamasın kötülemek değil amacım sadece durumu göstermek amaçlı yazdım.Ama dediğim gibi iyinet forumun genel olarak durumu ortada.Yapılması gereken değişiklikler ortada.Bunlar 4-5 üyenin boşu boşuna emek vermesiyle düzelecek şeyler değil.

Daha öncede söylediğim gibi iyi niyetinden şüphem yok yehhu, yalnız şöyle bir durum var bu r10 sevdasını anlamıyorum ben inan orada 5 dakika geçiremem şahsım adına. Madem bu Mert isimli arkadaş çok seviyeli, iyi, paylaşımcı vs. idi neden kendi forumu için şu an ben geyikten başka birşey düşünemiyorum? O kadar saydınız Türkiye' de bu piyasaya pisliklerin girmesine sebep bu forum diye, peki neden hala onu örnek gösteriyorsunuz? Bir omu? iyinet admini kötü olabilir, bu ne benim nede sizin umrunuzda olmamalı. Önemli olan iyinet.com domaini değil içerisinde olan bizler olmalıyız.

Ayrıca o örnek gösterdiğin olaylarla ilgili ilk başlıktaki kişi bana saygısızca tavırları yüzünden küstü, sebep neden bu şekilde konuşuyorsun denmesi. Oysa ben ona yinede lütfen ayrılma buna gerek yok, suç benim olsuna kadar özür dileklerimi gönderdim p.m olarak. Yinede fikrini değiştirmeyip gittiyse daha ne yapılabilir?

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sepulchral, teşekkür ederim cevabın için.İş te şimdi bu cevabınla önem verdiğini hissettim ve konu hakkında tatmin oldum.İsteğimde böyle bir açıklamaydı ama sadece kabul edilmediniz demekle yetindiniz.

osahin teşekkür ederim iyi niyetimi anladığın için.Çünkü burda hararetli yazınca belki bana karşı kin besleyip sinir olan vardır ama tek niyetimin iyinetin eski günlere dönmesi için aylardır kafamda yaptığım sıkıntı ve düşüncelerdir bunlar.r10 sevdasıda inanıyorumki burdaki hiçkimsede yok sadece ticaret için işi düşdüğünde giriyordur yeni konulara benim gibi göz atıyordur o kadar.

Angelo, sanırım yazımı tam okumamışsın.Ben yönetici meraklısı değilim ve inan beni tanısan ne kadar üşengeç olduğumu ve başımın işlerimle kalabalık olduğunu bilirsin.Ben yazımda özet olarak, insanların şüpheleri var eskilerde yaşanan olaylardan diyorum.Bu yüzdende iyinete önem vermek istemiyor birşeyler katmak için uğraşmak istemiyor.Çünkü gösterdiğim gibi 1-2 nadir olaydan ötürü artık önyargı oluşmuş.Yoksa şekil peşinde yönetici meraklısı değilim.Sadece durumun üzgünlüğünden ötürü kendimi sorumlu hissederek forum yönetiminde söz hakkımın olmasını istedim buda kabul etmedi ağlayıp küsüp sıkıntı yapıp gitmedim.Gitseydim specde farketmiştir şimdi burda olmazdım.

Madem öyle, sabit bir başlıkta tüm üyeleri bilgilendirelim.Buraya yazanlarda aynı şekilde.Ticaret işi olsun bir konuda sorusu sıkıntısı olsun.Yeni birşey duyduğunda vs.. Konu açıp paylaşsın konuşsun.Bilgisi olduğu konularda cevap yazsın ve başka forumlarda bu ihtiyaçlarını gidermemesi için sözleşip başlayalım bişeylere.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu zamanındaki spam mevzu sadece forum kurmak için bahane. Herkes yaptı o spamden. Çok konuşan, burada çok seviyeli takılanların hepsinin yaptıkları türlü şeyler vardı. O zamanlar ben hosting veriyordum bir çoğuna, o yüzden birebir biliyorum.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İyinet çok tanınıyor zaten, reklamın bende etkili olacağını düşünmüyorum.
İyinetin varlığı ve saygınlığını herkes tarafından kabul ediliyor, ama ortamın sıkıcı ve vasat olduğu da bir o kadar biliniyor.
Forum mantığı bence şöyledir; 30-40 aktif ve paylaşımcı demirbaş üyeler vardır, bu üyeler forumu götürür ve geri kalanı teşekkürcü olarak forumdaki varlıklarını sürdürürler.
Daha sonra gaza gelen diğer üye topluluklarıda aktif üyelere imrenerek birşeyler katar ve forum bu şekilde aktifleşir.
Forumda herşeye rağmen bilgi paylaşan arkadaşlara saygısızlık gibi olmasın, ama bence forumda takdire değer bir paylaşım ortamı yok...

Ben gelip burada bir konu / yazı / bilgi paylaştığımda , 3-4 kişi anca teşekkür ediyor . Bana soru soran yok . Konuyu açıp gidiyorum haliyle . Halbuki bana sorular sorulsa bilgim , teşekkür edilse şevkim artar . Kendi sitemde yayınlamadığım 1-2 bilgiyi gelip iyinet'e açtım bu durgunluk konularından sonra . Özgün olsun diye . Durum vahimdi açıkçası . 3 ay sonra R10'a açtığımda 6-7 sayfaya ulaştı konu . Ya da kendi sitemde yayınladığımda daha çok ilgi gördü .

Şurası bir gerçekki , insanlar öncelikle ticaretin iyi olduğu ortama giderler . İyinet'te durgunluk var haliyle de ticari konulara ilgi gösteren yok . Adam gelse , burdaki bir açık artırma konusunda teklif sunsa , sonra gider forumdaki diğer konuları dolaşmaya başlar . Belki bir konu açar . 10-15 kişi teşekkür eder , soru sorarsa bir konu daha açar . Bu böyle devam eder , durgunluk felan kalmaz ortada .

Güvenli ticaret lafı sık dolaşıyordu bir ara R10'da . İyinet bu sistemi kullanıp ticareti canlandırabilir belki . Bir havuz sistemi olabilir .. Bu konunun da 6 sayfaya ulaştığını göz önüne alırsak , İyinet için birşeyler yapmak isteyen birçok kişi var hala . Ben buradaki çoğu kişi kadar eski değilim . Ancak , anneme babama küfür edilip üstüne de 2 gün banlandığım ortamdansa , İyinet'in gelişmesini daha çok istiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.