İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinette Bir Gerileme Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İyinete her gün girip aylarca mesaj atmadığım oluyor. Şuanki kemikleşen üyelerin %80 i soru cevaplamak için giriyor. Yani forumun kitlesi belli. Siz kemikleşmiş üyelerin başlık açmasını bekleyemezsiniz. Buraya yazı yazan kaç kişi programlama dillerinde yada webmaster bölümünde amatörce bir yardım isterki ? Böyle başlıklar açılmadığı için foruma yardım için giren üye bakınıp durur.

Bunu kabul etsenizde etmesenizde burada eleştiri yapan üyelerin dediklerinin %90 ı doğru. Eskiden ban olayının çok olması, spam, başka bir forum açılması vs. vs. Ama iyinet bu olaylardan sonra gerilemedi. Bir arkadaşında dediği gibi duraklama zamanına geçmişti. Duraklama zamanında sonraki büyük hezimeti davetiyeli üyelik ile yaşadı. Aslına bakarsanız davetiyeli üyelik te 1. paragraftaki bahsettiğim olayı tetikledi. Kemikleşmiş üyeler yardım edecek başlık bulamadı.

Bence tüm üyelerinize mass mesaj atarak. İyinet'e neden giriyorsunuz sorusuna cevap isteyin. Eminim gelen çoğu karşılık mesajı yardım içindir.

Ben forumlarda devamlı ticaret yapan biri olarak davetiyeli sistemi sonuna kadar destekleyip, forumun gidiş hattına bakarak davetiye sistemin malesef kaldırılmasını isterim (Yani forum adminlerini dürüst ticareti kalkındırdıkları için teşekkür ediyorum ama foruma kan kazandırmanız için bir nebzede olsa bazı şeylerden taviz verin bence.)

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
en azından forumun canlanması için 1 haftalığına üyelik alımları açılmıştır diye duyuru yapılabilinir heryere herkes üye olun gerekirse sahtekarları bile 1 hafta sonunda tekrar davetiye sistemine geçilir böyle böyle davetiyesizde bazı alımlar yapılır.Sahtekar vs.. denilen kişilerde zaten tespit edilip temizlenir en azından 3-4 ayda bir duyuru yapılarak 1 hafta üye alımı açılabilir.yöneticiler o üyeler geldikten sonra görevlerine daha çok yüklenir gördüğünü temizler.. zaten siz bi varoşa girerseniz varoşun laçkalığına kapılırsınız.Burası ciddi seviyeli biryer.. buraya gelen çoğu kişide buna göre davranacaktır özünde laçka olsa bile barınmak için.. bu sayede yeni üyeler ve forumda aktiflik olacak.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
admin açın artık şu üyelikleri bırakın üye olsun sonra tekrar kapatılır .

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/80128-davetiyeli-uyelik-out-davetiyesiz-uyelik.html

Daha önce bu bahsettiğiniz davetiyesiz üyelik aktifleştirilmişti.
Ama sonuç pek değişmedi.
Daha sonra bir grup arkadaş (içinde bende olabilirim), davetiyeli üyelik daha iyiydi diye direterek yönetimin aklını çelmeyi bir kez daha başardı.
Davetiyeli üyelik bugüne kadar süregeldi, şimdi yine benzer fikirler çıkıyor.
DAVETİYELİ ÜYELİK KALKSIN!
Ben durgunluğun davetiyeli veya davetiyesiz üyelik sisteminden kaynaklandığını hiç sanmıyorum.
Sonuçta bir sitede bana faydalı olacak bir içerik varsa 10 aşamalı mülakattan bile geçerim. :)

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://forum.iyinet.com/forum-hakkinda/80128-davetiyeli-uyelik-out-davetiyesiz-uyelik.html

Daha önce bu bahsettiğiniz davetiyesiz üyelik aktifleştirilmişti.
Ama sonuç pek değişmedi.
Daha sonra bir grup arkadaş (içinde bende olabilirim), davetiyeli üyelik daha iyiydi diye direterek yönetimin aklını çelmeyi bir kez daha başardı.
Davetiyeli üyelik bugüne kadar süregeldi, şimdi yine benzer fikirler çıkıyor.
DAVETİYELİ ÜYELİK KALKSIN!
Ben durgunluğun davetiyeli veya davetiyesiz üyelik sisteminden kaynaklandığını hiç sanmıyorum.
Sonuçta bir sitede bana faydalı olacak bir içerik varsa 10 aşamalı mülakattan bile geçerim. :)

işte suçlu suçunu itraf etti.
örgüt arkadaşlarınıda bulup taksimde sallandıralım, bu sorun da bitmiş olsun böylelikle :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
davetiyeyle alakası bile yok davetiyeli zamandaki younluğuda biliriz forum böle bi soudu soudu bu hale geldi işte

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bencede davetiyeyle alakası yok ben zaman zaman giriyorum bakıyorum göndereyim diye ama malesef...

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın, bu sitenin alan adı bir zamanlar www.iyi.net idi (hatırlayan var mı?) sanırım ya yoktur ya da çok az kişi hatırlar. Eğer o zamandan bu zamana bir marka olamadıysa bundan sonra da olmasını beklemeyin.

Site sahibi sitesini sahiplenmiyorsa yapılacak bir şey yoktur.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın, bu sitenin alan adı bir zamanlar www.iyi.net idi (hatırlayan var mı?) sanırım ya yoktur ya da çok az kişi hatırlar. Eğer o zamandan bu zamana bir marka olamadıysa bundan sonra da olmasını beklemeyin.

Site sahibi sitesini sahiplenmiyorsa yapılacak bir şey yoktur.

Bence iyi.net domaininin konuyla alâkası yok.
Çünkü o domaine bir site yapmak risklidir.
Domainin edebileceği maximum fiyatı kısıtlayabilirsin site kurarak.
Değerinin düşmesini göze alamayacağından boşta duruyordur domain, iyide yapıyor bence.
Konuya dönecek olursam; forumun işleyişi bence gayet iyi, yöneticiler işlerini yapıyorlar ve Angelo gibi 1-2 kaptan gemi batmasına rağmen gemilerini terketmeyip işlerine bakıyorlar.
Forumda kullanıcıların işine yarayacak bir içerik olursa bence talep eskisi kadar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.