S
sedef
Misafir
Ben bir bayan olarak foruma dedikodu bölümü açılmasını talep ediyorum
xfatihx' Alıntı:neyin dedikodusunu yapacaksınız sponsorların mi ilginç
bu bayanlardan korkulur
Angelo' Alıntı:Dedim belki bir PM aliriz, Msn'e ekleyen olur. Genclik tukenmis ya, bu kadar bilgisayarla weble ugrasilirsa olacagi bu
webmasterlarin yaptiklari sitelerin dedikodusunu sanirimxfatihx' Alıntı:neyin dedikodusunu yapacaksınız sponsorların mi ilginç
bu bayanlardan korkulur
GuLSehri' Alıntı:erkeklerin cogunluk oldugu bir toplumda bayan olmak zor birsey..her lafin batar,her yaptiklarin hata,her yazin kusur goruluyoryani basit,zayif goruluyor..en iyisi boyle gizli dolasmak
GuLSehri' Alıntı:herkes siz degil beyefendi(smile)..senelerdir bi is icinde bu forumdayim diyorum bende herkes gibihangi konuya daldiksa satasilan insan olarak susturuldum..gerek moderatorler olsun gerekse diger webmaster .sucum aklimdan geceni oan yazmak olurdu,yalani dolani yoktu..ama pc basinda monitor arkasinda istedigine istedigi sozu soyleyebilme cesareti doguruyor bu pis alet.o yuzden realdeki cevrendeki dopdolu bayanlarla bu mekandaki bayanlari bir kefeye koymayin..realde biri bana birsey dese ya yuzune tukururum sinirden yada gozune vururum(smile)burda susarak konuyu kapatmaya calisabiliyoruz ancak.