sedef' Alıntı:Asılan çokta gel buluşalım diyoruz ama hepsi kaçıyor, çirkinde değiliz ama demekki webmaster arkadaşlarda bir eksiklik var ???
tarih saat mekan alayım ?
sen daha webmaster görmemişsin .
sedef' Alıntı:Asılan çokta gel buluşalım diyoruz ama hepsi kaçıyor, çirkinde değiliz ama demekki webmaster arkadaşlarda bir eksiklik var ???
firar' Alıntı:bknz:klavye delikanlısı
Yürrü be aslanım kim tutar seni~Aykut' Alıntı:tarih saat mekan alayım ?
sen daha webmaster görmemişsin .
sayin mahmut seyhan bey, neden forumlarda kiz gibi dola$ma geregi duyoyrsunuz ki?? sitenize daha fazla hit cekmek icinmi?GuLSehri' Alıntı:herkes siz degil beyefendi(smile)..senelerdir bi is icinde bu forumdayim diyorum bende herkes gibihangi konuya daldiksa satasilan insan olarak susturuldum..gerek moderatorler olsun gerekse diger webmaster .sucum aklimdan geceni oan yazmak olurdu,yalani dolani yoktu..ama pc basinda monitor arkasinda istedigine istedigi sozu soyleyebilme cesareti doguruyor bu pis alet.o yuzden realdeki cevrendeki dopdolu bayanlarla bu mekandaki bayanlari bir kefeye koymayin..realde biri bana birsey dese ya yuzune tukururum sinirden yada gozune vururum(smile)burda susarak konuyu kapatmaya calisabiliyoruz ancak.
Adi mahmut olmadigi icin olabilir mi MasterTR? Kesin yargi bildiren cumleler kurmadan once ne kadar emin oldugunuzu gozden gecirmenizi oneririm.MasterTR' Alıntı:sayin mahmut seyhan bey, neden forumlarda kiz gibi dola$ma geregi duyoyrsunuz ki?? sitenize daha fazla hit cekmek icinmi?
denemekte özgürsün.thereX' Alıntı:"ben bir kızım" diye bağırsam acaba ne olur ki ?
thereX' Alıntı:"ben bir kızım" diye bağırsam acaba ne olur ki ?
merak etme elimde kanitim olmasa bu kadar net konu$mazdim bencede bu ba$lik cok sacma olmu$ sadece gezerken gordum ve ufak bi ara$tirmayla buldum "ichi biru 602 japan namba" boyle bir$ey yazsam sanirim kendileri ne demek istedigimi anlarlarMoD' Alıntı:Adi mahmut olmadigi icin olabilir mi MasterTR? Kesin yargi bildiren cumleler kurmadan once ne kadar emin oldugunuzu gozden gecirmenizi oneririm.
Bana ait domainlerde Banu Alkan ismini gorurseniz umarim Banu Alkan seklinde hitap etmezsiniz. Sakasi bir yana Gulsehri'nin adi mahmut degildir ve forumda kiz gibi dolasma nedenide cinsiyetinin erkek olmamasidir.
deeper' Alıntı:o değilde şeyi anlamıyorum, tamam mesela hakanizm bir bayan diyelim.
ciddi ciddi "tanışabilir miyiz?" diye pm mi geliyor, komik