Merhaba benim şimdi 2 adet sitem var bunlarda k2 bileşenini kullanıyorum k2 bileşenine girdiğim öğeleri diğer sitemdede otomatik olarak yayınlansın istiyorum bu nasıl mümkün olabilir.Teşekkürler
Merhaba hocam
Alan adınızı parked domain (Yönlendirilmiş alan adı) olarak diğer alan adına tanımlarsanız 2farklı alan adı aynı içerik olarak kullanabilirsiniz.
veya mysql hizmeti dışarı kullanım açıksa aynı mysql bilgileri kullanarak yapabilirsiniz.
kardesler arkadaslar bana bir yardim edin ya bende joomla da aksine cook yeni sayilirim bi video sitesi kuracam , localhostta siteyi kuracam resimdeki yere kadar geldim bi kac linkin ismini falan degistirdim bikacini sildim falan sonra kaldim boyle burda , nasil anasayfayi dezenlieycem nasil videolari ekliyecem nasil sayfalari duzenliyecem , nasil hosta yukliyecem kaldim boyle mal gibi ??? oncelikle video sitesi yapmak icin burdan sonra ne yapmak lazim sonra diyelim siteyi bi sekilde kurdum yarim yamalak bunu nasil hosta aktaracam , arkadaslar cok tesekkurler simdiden:tili:tili:tili:tili:tiliMeraba Bende Joomlada Cok İyi Sayılırım