Arkadaşlar uzun zamandır bir web tasarım şirketinde çalışıyorum. Adamlar joomlayı şekilden şekile sokuyorlar. Üniversite dolayısıyla ayrılacağım şirketten belkide devam ederim bilinmez...
Joomla ile aklınıza gelebilecek her siteyi hazırlayabilirim. Kurumsal,Film,Müzik,***** vs..
Wordpress'te de iyiyimdir. Joomla kadar olmasada ondada iyi işler çıkartabilirim.
Ek olarak .Net platformunda web tabanlı yazılımlar geliştiriyorum. Bu bir web sitesini sıfırdan yazmak anlamına geliyor diğerlerinden daha maaliyetlidir fakat bu konuda referansım bulunmadığından dolayı ücret normalin altında olacaktır.
Referanslar
1. ajansfamily.net
2. seykoc.com.tr
3. ruyakonaklari.com
4. ncsguvenlik.com
5. durukanlar.com
6. devletkorosu.com
7. craksesuar.com
8. remy.com.tr (Özgün)
9.toce.com.tr (Özgün)
10. bayerdeniz.com (Özgün)
11.bireyokullari.com
12.cansudeniz.com (Özgün)
13.kadrajyapim.com
14.eminonurehberi.com
15.cybercashbox.com
Open Card 1.4.x tüm bankalar, 1.5.x garanti ve yapı kredi sanal pos modülleri kurulumu yapılır. Kurulum ücreti 100 TL'dir.
Open Card Pos Referanslarım
1. elektronikpazari.net (Akbank sanal pos)
Diğer referanslarımı PM yoluyla isteyebilirsiniz.
İletişim: [email protected]
GSM: 0545 254 08 53
İyi Forumlar.
Joomla ile aklınıza gelebilecek her siteyi hazırlayabilirim. Kurumsal,Film,Müzik,***** vs..
Wordpress'te de iyiyimdir. Joomla kadar olmasada ondada iyi işler çıkartabilirim.
Ek olarak .Net platformunda web tabanlı yazılımlar geliştiriyorum. Bu bir web sitesini sıfırdan yazmak anlamına geliyor diğerlerinden daha maaliyetlidir fakat bu konuda referansım bulunmadığından dolayı ücret normalin altında olacaktır.
Referanslar
1. ajansfamily.net
2. seykoc.com.tr
3. ruyakonaklari.com
4. ncsguvenlik.com
5. durukanlar.com
6. devletkorosu.com
7. craksesuar.com
8. remy.com.tr (Özgün)
9.toce.com.tr (Özgün)
10. bayerdeniz.com (Özgün)
11.bireyokullari.com
12.cansudeniz.com (Özgün)
13.kadrajyapim.com
14.eminonurehberi.com
15.cybercashbox.com
Open Card 1.4.x tüm bankalar, 1.5.x garanti ve yapı kredi sanal pos modülleri kurulumu yapılır. Kurulum ücreti 100 TL'dir.
Open Card Pos Referanslarım
1. elektronikpazari.net (Akbank sanal pos)
Diğer referanslarımı PM yoluyla isteyebilirsiniz.
İletişim: [email protected]
GSM: 0545 254 08 53
İyi Forumlar.