Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak kardeşim 2 gündür gecemi gündüzüme katıp iyinet'te birilerine yardımcı olmak için elimden geldiğince online oluyorum. Dün akşam geç saatlerde senin yazdığın bir başlığı incelemek için girdim ama o da ne? Birkaç linkten ibaret içerik. Durumu hemen moderatöre bildirdim. Moderatör takiplerime göre seni iki kere uyardı. Ama sen forum moderatörünü dikkate almayıp yine aynı şekilde içerikler eklemeye devam ediyorsun. Sen böyle paylaşım yaptıkça ben seni takip edeceğim ve her aykırı paylaşımını moderatörlere bildireceğim. Yakında uzaklaştırılırsan şaşırma.
Seni 3. kez uyararak bu konuyu da kilitliyorum, durumu moderatör arkadaşlara report ediyorum, onlar gereğini yapar. Ya biz anlatamıyoruz ya da anlamak istemiyorsun
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.