Kadir Mısıroğlu birçok kişinin sevmediği ancak iktidar mensuplarının da farklı bir yere oturttuğu tarihçi yazar. Bazılarının esin kaynağı olan bu ismin yoğun bakıma alınması haberi sonrası sosyal medyada hiç de tasvip edilmeyecek yorumlara şahit oldum. Biz ne ara bu kadar kindarlaştık. Ne ara bu kadar insanlığımızı kaybettik?
Kadir Mısıroğlu'nun "Keşke Yunan galip gelseydi" sözü başta olmak üzere Atamız ve Zübeyde Hanım hakkında söyledikleri yüzünden ben de sevmiyorum ancak ölüm döşeğinde birine de bizim kültürümüzde böyle kin kusulmamalıydı.
Yorumlardan bazılarını eklemek istedim buraya:
Kadir Mısıroğlu'nun "Keşke Yunan galip gelseydi" sözü başta olmak üzere Atamız ve Zübeyde Hanım hakkında söyledikleri yüzünden ben de sevmiyorum ancak ölüm döşeğinde birine de bizim kültürümüzde böyle kin kusulmamalıydı.
Yorumlardan bazılarını eklemek istedim buraya:
- Bu habere “Türkiye’nin ahı tuttu” yazabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.
- Kadir Mısıroğlu cayır cayır yanıyor.
- Geberse de helva yesek.
- Pambık hazır mı pambık
- Darisi,malum surulerinin (gotkillari yobazlar) sahibi ve cobanina.
- Yunanistan'da milli yas ilan edilir heralde
- ona bir karbüratör taktırsanıza, oksijen yetmeyebilir...
- İnşallah tez zamanda ölüm haberini alırız.
- Tüm dualarımız cehenneme bir an önce gitmesi!
- Tarih eğitimini nerede almış? Sığınma hakkı istediği İngiltere’de mi yoksa Almanya’da mı?
- Gebersin pislik hak ediyor şu adamı haber yapman bile yanlış tutanlar da onun kafasında rum dölü hepsi yarını görmez şünkü hak etti adam olsa neyse tam bir hain hrpinşz öyle gerçi
- Öl be alçak, gerçi sürünüyorsun oda olur. Yunan seni bekliyor şükranlarını hazırlamışlar,
- yogun bakimdayken gomebiliyormuyuz..varsa bi imkanimiz esirgemeyelim amk..
- Bu ateş gavur icadı diye cehenneme de gitmeyi kabul etmez. Hep rezil edecek oralarda bizi
- Bu başında fesle dolaşan tımarhanelik Atatürk düşmanı kadir mi la? Ohh oh ne güzel!
- islam hilafet devleti karşıdı bir yezid askeridir