Elinizdeki sitelere vakit ayıramıyor yada çok fazla vakit ayırdığınızda ve o kadar uğraşınızda bile bekletilerinizi karşılamıyorsa bu hizmet tam size göre;
Amacımız; sitenizden istekleriniz doğrultusunda, size en uygun olacak çalışma paketini(Planını) oraya çıkartmak ve istediğiniz kelime(ler) de sizi google arama mmotoru tabanlı yükseltmektir.
- Kelime bazlı seo çalışması ne kadar sürede sonuç verir
- Kelime bazlı seo çalışma için sistem ve içerik farkediyor mu?
- Kelime bazlı seo çalışması nasıl yapılır?
- S.S.S ( Sıkça Sorulan Sorular)
- Sitem filtre, sandboxta ne yapabiliriz?
- Sitemin sıralama durumu bir yükselip bir iniyor ne yapabilir?
- Hitim çok dalgalı, sabitleyebilirmiyiz ve yükseltebilirmiyiz?
- Hitimi ve İndexlerimi yükseltebilirmiyiz?
- Sitem için gerekli işlemleri yaptım fakat yükselmiyorum, ne yapabiliriz?
Bu gibi sorunlarınızda bile çözüm ortağınız olup siteniz için çalışma yaptırabilirsiniz.
- Siteniz ve kelimenizde yapılacak işlemler nelerdir?
2.) Site içi Full optimizasyon
3.) Backlink Hizmeti
4.) İndex Yükseltme(Artırma)
5.) İndexleme Hızınızı Yükseltme
6.) RSS ve Sitemap Optimizasyonları
7.) Title, Tag, Keyword ve Description çalışmaları
8.) Detaylı Seo Analizi
9.) İstenilirse (Alexa ve PR) Yükseltme Çalışması
10.) Çalışma süresi boyunca aklınıza takılan konuları sorup, danışabileceğiniz seo desteği.
Kelime bazlı seo çalışması dışında hit çalışması yaptırmak istiyorsanız, Hit Garantili Seo Danışmanlığı konumuzdan da ulaşabilirsiniz.
Müşteri Yorumları; (Sürekli güncellenecektir.)
Seo çalışması yaptırmak isteyipte aklında acaba yapabilirmi diye şüphesi olan arkadaşlar için bu mesajı yazmak istedim. Yaklaşık 2 aydır sitemde çalışmasını yapan EnkaZ (Umut) arkadaşım, bu süre zarfında vaad ettiği herşeyi kusursuz olarak yerine getirdi ve halen sitem yükselmeye devam ediyor. İşinin ehli, dürüst ve yardımsever tavrından ötürü kendisine tekrardan çok teşekkür ederim.
Arkadaşla bir sitem için çalışmaya başlamıştık. Sitemin PR değeri 0 iken önce 1 daha sonra 2 oldu. Hedeflediğimiz kelimelerde kısa sürede çok iyi yerlere geldi sitem. İstediğim her zaman sitemle ilgili destek aldım. Çalışmanın seyri gayet iyi şekilde devam ediyor. Yapılan çalışmanın verimini hayliyle alıyorum. Çalışma yaptıracak arkadaşlara tavsiye ederim.
kesinlikle tavsiye ederim.....
Arkadaş gerçekten işin ustası. Çok sıkıntılı bir sorunumuz vardı ama kısa sürede çözümü buldu. Çok teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
- Ödeme ve İletişim Bilgileri
İletişim: SKYPE: umavim - Referanslar için PM isteyiniz yada PM Yollayın.