Merhaba,
uzun zamandır host sıkıntısı çekmiyordum ama artık çekiyorum servercimin makinalarını tr lokasyonlu bir firmaya taşınmasından sonra sitemde günlük 5 yada 10 dakikalık aralarla kesilmeler meydana gelmeye başladı.Şimdide çalıştığı işyerinde sorunlar yaşadığı için host işini bırakarak sadece kendini işine döneceğini söyledi.
Benim bir host firmasından istediğim şeyler bunlar (kısmen).
1-)linux server olması
2-)kerneller vs leri sürekli güncel tutması
3-)bana özel ip sağlanması
4-)ssh yetkimin açık olması
5-)siteleri taşırken yardımcı olmaları.
6-)sitelerimin sürekli online olması
7-)günü birlik otomatik yedek alınması
kendi reseller hesabımda şu an 10 site var (yarısı db,mysql kullanıyor) ve bazen saldırı alanlar var.
30 GB yer
300 GB trafik
Sınırsız hesap açma vs..
özelliklerinde bir reseller bana ne kadara mal olur ?
edit : sunucularınız hangi firmada yazarsanız çok memlun olurum.
Ödeme konusundaki titizliğimi benle çalışan herkes bilir günü birlik ve aksatmadan ücretleriniz ödenir kuşkunuz olmasın.
Not : Lütfen özellikle bu işi iyi bilen kendine güvenen sağlam referansları olan ve seni yarı yolda bırakmam arkadaşım diyenler fiyatlarını ve şirketlerinin internet adreslerini buraya yazsınlar.
pm atmanıza gerek yok.
herkese teşekkürler.
uzun zamandır host sıkıntısı çekmiyordum ama artık çekiyorum servercimin makinalarını tr lokasyonlu bir firmaya taşınmasından sonra sitemde günlük 5 yada 10 dakikalık aralarla kesilmeler meydana gelmeye başladı.Şimdide çalıştığı işyerinde sorunlar yaşadığı için host işini bırakarak sadece kendini işine döneceğini söyledi.
Benim bir host firmasından istediğim şeyler bunlar (kısmen).
1-)linux server olması
2-)kerneller vs leri sürekli güncel tutması
3-)bana özel ip sağlanması
4-)ssh yetkimin açık olması
5-)siteleri taşırken yardımcı olmaları.
6-)sitelerimin sürekli online olması
7-)günü birlik otomatik yedek alınması
kendi reseller hesabımda şu an 10 site var (yarısı db,mysql kullanıyor) ve bazen saldırı alanlar var.
30 GB yer
300 GB trafik
Sınırsız hesap açma vs..
özelliklerinde bir reseller bana ne kadara mal olur ?
edit : sunucularınız hangi firmada yazarsanız çok memlun olurum.
Ödeme konusundaki titizliğimi benle çalışan herkes bilir günü birlik ve aksatmadan ücretleriniz ödenir kuşkunuz olmasın.
Not : Lütfen özellikle bu işi iyi bilen kendine güvenen sağlam referansları olan ve seni yarı yolda bırakmam arkadaşım diyenler fiyatlarını ve şirketlerinin internet adreslerini buraya yazsınlar.
pm atmanıza gerek yok.
herkese teşekkürler.