İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KALİTELİ YEMEK TARİFLERİ SİTESİ UCUZA GİDİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Site adresi yemek tarifleri
Site için istenen fiyat : 250 tl
Kayıt Firması: godaddy
Sitenin aylık getirisi:2dolar günlük adsense
Sitenin açılış tarihi: 11 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: yemek tarifleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: burda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr:0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık Sınırlama Yoktur.
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb : Hayır Yok.

arkadaşlar 9 ay önce siteyi açtım 3-5 k hit yaptı daha sonra kapalı kaldı üç ay kapalı kaldı site. iki ay önce açtım yeniden. şimdiki hali bu 5bin özgün yemek tarifleri var. 600-700 tekil hiti var ve hitler sürekli yükselişte bu hızla giderse diğer tüm konular da indexlenirse 5k hite ulaşacaktır.

günlük 0,50 cent ile 1 dolar arası geliri var şimdilik.adsense çok az bugün mesala fazla olmamış.zaten yoğun bir reklam koymadım siteye.

WEBMASTER ATATÜRK GİBİ İLERİYİ GÖREBİLMELİDİR. BU SİTE BİR AYA KALMAZ 5K HİT YAKALAYACAK.
ücret 400 dedik ama az da olsa pazarlık payı vardır.

çoklu satış

http://www.r10.net/site-satisi/863141-kaliteli-yemek-tarifleri-sitesi-ucuza-gidiyor.html

Not: sitenin şimdiki hiti 1k yı geçmiştir.adsense reklam geliri günlük 2 dolar civarıdır. sitenin satış bedali 250 tl ye düşürülmüştür. son fiyattır. almak isteyenler öncelikle sayacı incelemeli daha sonra pm isteyebilirler.

domain süresi dolmak üzeredir.isteyene uzatılıp verilir.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Üstadım neredeyse tüm konularında şu başlığın tamamını büyük harfle yazıyorsun, hem hoş durmuyor hemde yasak forumda.

Hayırlı satışlar.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
başlık konusunda yasak olduğunu görmedim

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
mesajlar arasında 24 saatden fazla zaman vardır.dolayısıyla flod sayılmıyor forum kuralları gereği.

satış güncel kısa bir süre paypalın azizliği yüzünden kapalı kaldı site.sorunu halettik.

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
dikkat et flood dan gidicen.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
flodluk bi durum yok.mesajlar arasında 48 saat var. flod kavramı arka arkaya kısa zaman içinde yazılan mesaja denir.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ciddi iseniz msn adresinizi pm atın pazarlık edelim bu şekilde anlaşmak zor olur :)

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
son fiyat 250 tl günlük 1 ile 2 dolar arası kazanç bazen 1,36 bazen 1,17 bazen 2 dolar. fiyat konusunda okey derseniz almaya karar verirseniz adsleri gösteriyorum

Kenshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şu temayı bi adam etsen ben trink para sayıcam da işte nerdee :)

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
vaktim yok dostum ayrıca temalar ücretli iyileri. tema alsam siteyi satmam :) yine de araştırıyorum tema bakalım kısmet.birazdan ödeme de yapacak sözde birisi ama pek inandırıcı bulmadım :)

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bu site satılmıştır. kilit lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.