Site adresi yemek tarifleri
Site için istenen fiyat : 250 tl
Kayıt Firması: godaddy
Sitenin aylık getirisi:2dolar günlük adsense
Sitenin açılış tarihi: 11 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: yemek tarifleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: burda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr:0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık Sınırlama Yoktur.
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb : Hayır Yok.
arkadaşlar 9 ay önce siteyi açtım 3-5 k hit yaptı daha sonra kapalı kaldı üç ay kapalı kaldı site. iki ay önce açtım yeniden. şimdiki hali bu 5bin özgün yemek tarifleri var. 600-700 tekil hiti var ve hitler sürekli yükselişte bu hızla giderse diğer tüm konular da indexlenirse 5k hite ulaşacaktır.
günlük 0,50 cent ile 1 dolar arası geliri var şimdilik.adsense çok az bugün mesala fazla olmamış.zaten yoğun bir reklam koymadım siteye.
WEBMASTER ATATÜRK GİBİ İLERİYİ GÖREBİLMELİDİR. BU SİTE BİR AYA KALMAZ 5K HİT YAKALAYACAK.
ücret 400 dedik ama az da olsa pazarlık payı vardır.
çoklu satış
http://www.r10.net/site-satisi/863141-kaliteli-yemek-tarifleri-sitesi-ucuza-gidiyor.html
Not: sitenin şimdiki hiti 1k yı geçmiştir.adsense reklam geliri günlük 2 dolar civarıdır. sitenin satış bedali 250 tl ye düşürülmüştür. son fiyattır. almak isteyenler öncelikle sayacı incelemeli daha sonra pm isteyebilirler.
domain süresi dolmak üzeredir.isteyene uzatılıp verilir.
Site için istenen fiyat : 250 tl
Kayıt Firması: godaddy
Sitenin aylık getirisi:2dolar günlük adsense
Sitenin açılış tarihi: 11 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: yemek tarifleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: burda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr:0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık Sınırlama Yoktur.
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb : Hayır Yok.
arkadaşlar 9 ay önce siteyi açtım 3-5 k hit yaptı daha sonra kapalı kaldı üç ay kapalı kaldı site. iki ay önce açtım yeniden. şimdiki hali bu 5bin özgün yemek tarifleri var. 600-700 tekil hiti var ve hitler sürekli yükselişte bu hızla giderse diğer tüm konular da indexlenirse 5k hite ulaşacaktır.
günlük 0,50 cent ile 1 dolar arası geliri var şimdilik.adsense çok az bugün mesala fazla olmamış.zaten yoğun bir reklam koymadım siteye.
WEBMASTER ATATÜRK GİBİ İLERİYİ GÖREBİLMELİDİR. BU SİTE BİR AYA KALMAZ 5K HİT YAKALAYACAK.
ücret 400 dedik ama az da olsa pazarlık payı vardır.
çoklu satış
http://www.r10.net/site-satisi/863141-kaliteli-yemek-tarifleri-sitesi-ucuza-gidiyor.html
Not: sitenin şimdiki hiti 1k yı geçmiştir.adsense reklam geliri günlük 2 dolar civarıdır. sitenin satış bedali 250 tl ye düşürülmüştür. son fiyattır. almak isteyenler öncelikle sayacı incelemeli daha sonra pm isteyebilirler.
domain süresi dolmak üzeredir.isteyene uzatılıp verilir.