İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kamil koç rahat hat

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmem görebildiğim kadarıyla yok. herkes uyuyor masallah. ben de molayı bekliyorum zaten, moladan sonra uyurum. yeter bu kadar bilgi aldığım, boğulacağım valla bilgilerden :p

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Peki Kaç tane güzel kız var otobüste ?
:D

Yolun açık olsun ... Bana müsade .. Bu arada Saol aydınlattığın için artık Kamil Koç yolcularıyız :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kız arkadasımın yanına gidiyorum zaten ne diye bakayım ki etrafa :p hos onun yanına gitmesem de bakmazdım da hani çaktırma :p iyi geceler anacım, kamil koç otobüs kaptan söförü de iyi geceler diyo.

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne güzel birşey yapmışlar insanın artık canı uzun yolculuklarda hiç sıkılmaz.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yine bir kamil koç rahat yolculuğunda beraberiz :p valla sevdim bu isi :D

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Biraz detay bilgi verelim :)

Ilk zamanlar notebook uzerinden Turkcell Connect Kart ile yapilan internet baglantisi bluetooth ile dagitiliyordu. Daha sonralari artan rahat hat sayisindan dolayi kulfetli bir hal almaya baslayinca alternatif olarak yeni cikan bir urun ile avea kullanilarak ozel bir duzenek sayesinde internet dagitilmistir :) Iyi seyirler, keyifli sorfler.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yolculuk esnasında manyak site yapılır. İlham gelir valla. Hani bazen dışardayken ilham geliyor, eve gelince uçup gidiyor. Orada baktın ilham geldi, aç laptopu, dreamweaveri yap siteni :)

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yolculuk esnasında manyak site yapılır. İlham gelir valla. Hani bazen dışardayken ilham geliyor, eve gelince uçup gidiyor. Orada baktın ilham geldi, aç laptopu, dreamweaveri yap siteni :)

Cidden. Ama internete gerek yok direk localde de site yapılır yeter ki laptop olsun :)

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Senin işin belli olmaz şimdi milletide iyinetci yaparsın :D yada bir multi oyun çevirin orda :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla frontpage'de tablo yapmayı bile bilmeyen bir kisi olarak site yapamadığım için bu seçenek uzak bana gamend :p Seal, benim laptop acer travelmate 4502WLMi modeliymis bakarak yazdım :p

ErsaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Photoshop'u unutmuşsun. Börtü böcük, dağ bayır hayal gücün artar, tasarımların güzelleşir :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Ploop Arkadaşımız Kamil Koç tan 1000 Click Adsense parası almıştır sanırım :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dandik mi. 5 sene kamil koç ile gittim geldim. 1 kere sikayetim olmadı :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.