Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet Kanser hakkında güzel dizaynli, içeriği bol bir site yapmayı düşünüyorum. Türkçe olucak sizce yoktur'un gösterdiği cpm ve günlük kazanç miktarına ulaşaiblirmiyim googleda üst sıralarda yer alarak...
evet ama ingilizce yapmak istemiyorum. Hem kanser, sağlık içinde olduğu için hastane reklamları flnda çıkar... Ya ben günde 10 dolar max kazansam yeter. Ziyaretçi sağlıycak yüksek hitli sitelerim var ztn.
bence kazanamazsın ben 10 tane yaptım ve hergün güncelledim. ama bişi olmadı. ama belki sen daha ii yaparsın ve daha rahat kazanırsın.. iyi çalışmalar...
Abimin sitesi tamamen saglik uzerine ( iki dil : turkce | ingilizce ) sitesine su anda gunluk 70-80 kisi giriyor gunluk kazanci 25-30 $ in altina dusmuyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5