İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Karecilikte son nokta!

D

discoface

Misafir
bende eşkenar ücgenler satcam tane tane. 2 eşkenar üçgenin bir eşkenar dörtgen (kabaca kare) ettiğini düşünürsek ferrari değil boing alırım puhahahahah

M

murme

Misafir
ya bu insanlar beyinsiz herkez calinti iş yapmak mı zorunda cok ayip ya

D

discoface

Misafir
murme' Alıntı:
ya bu insanlar beyinsiz herkez calinti iş yapmak mı zorunda cok ayip ya

işin ilginç tarafı da burda : aynı siteyi ( içindeki reklamların yeride aynı ) olan başka bir site tanıtıldı ya burda yada r10 da. bu sitenin bile kopyası var yanı.
kopyanın kopyasının kopyası :)

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D ben bir ziyaretçi olarak bu tür bir siteyi sadece bir kere kaza olarak ziyaret eder, ikinciye girmeyi asla istemem... banner mezarlığı tek kelimeyle. bu adam ancak ferrari maketi alır bence.

V

vєga

Misafir
komedi olsun diye yapmış sanırım :rolleyes:

Kare fiyatları sadece bir süre için 10YTL'dir. Kısa süre sonra 20YTL ve daha sonra 30YTL'ye çıkacaktır. Yoksa nasıl alacam Ferrari.
Caner Bilen 2005 (c)

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla zibil gibi yaygınlaşıyor bu tür siteler en başlarda bende düşündüm yapayım sonra bazgeçtim

iyimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence herkesin sandığı gibi bi olay değil. Önemli olan ilk yapmak ve bilinir olmak sonra gerçekten bahsedilen kazançlar hayal değil. Düşünün bi kere birkaç dergide çıktınız, sonra birkaç tv'de allah yürü ya kulum demiş olur. Medyanın gücü çok fazla, haberlere çıkmak demek bu olayı gerçekten çılgınlık haline getirir. Sonuçta ilk ivme önemli, şu abidik gubidik yarışmalara ve yarattığı kahramanlara (bbg, popstar v.s..) bi bakın. Hepsi zamanında reyting rekorları kırmadı mı. Yabancı örnekleri bu şekilde medyada yer alarak çok çok yüksek trafiklere ulaştılar kısa sürede.
Örn: http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?q=&url=http://www.milliondollarhomepage.com
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?q=&url=http://www.millionquarterwebpage.com
bu siteler birkaç ayda alexa sıralamasında ilk 3.000e ve ilk 30.000e girmişler. Bunun ne anlama geldiğini sanırım herkes biliyodur. Ben yaparmıyım: Hayır, Yapacak mıyım: hayır..

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eleman 257 kare satmış bu da demek oluyor 10*257= 2570 YTL. Karelerin hepsini satarsa 100.000 YTL kazanacak tabi kare fiyatı 10 YTL olarak kalırsa. Valla iyi para ben de mi açsam "karikizlayiyecem.com" :D

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk yapmak lazım bence de böyle densüz bir şeyden para kazanmak için. büyük ihtimalle ilginç diye haber oldu dediğiniz gibi ve tuttu...
( aklıma bir şeyler geliyor durun bakalım :) )
Not: Aklıma gelen gerçekten çooook iyi bir şey galiba ..
akşam bir toplantı yapayım ortağımla ; 1 kaç gün içinde bombayı patlatıyorum ..:)

saygılar

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ReferXchange' Alıntı:
ilk yapmak lazım bence de böyle densüz bir şeyden para kazanmak için. büyük ihtimalle ilginç diye haber oldu dediğiniz gibi ve tuttu...
( aklıma bir şeyler geliyor durun bakalım :) )
Not: Aklıma gelen gerçekten çooook iyi bir şey galiba ..
akşam bir toplantı yapayım ortağımla ; 1 kaç gün içinde bombayı patlatıyorum ..:)

saygılar

büyük bi proje olacak galiba domain lazımsa öneride bulunabilirim f16alacam.com, guugılısatınalacam.com, disborcukapatacam.com, camiyaptiracam.com vsvs..

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link-TR.Com' Alıntı:
büyük bi proje olacak galiba domain lazımsa öneride bulunabilirim f16alacam.com, guugılısatınalacam.com, disborcukapatacam.com, camiyaptiracam.com vsvs..

valla uydurmakta üstüme yoktur diye düşünüyorum ama yapabilir miyim tabii bilemem:)
domain herhangi bir domain olmaz onu araştırıyorum yani sadece benim amacıma hizmet edecek ve biricik olacak bir domain arıyorum bakalım..

ilgi için teşekkürler..
(bu arada dalga geçtiğini henüz anlamış bulunuyorum neyse geç bakalım f16 mı alıyorum guugıl mı görecez inşallah :) )

saygılar

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ReferXchange' Alıntı:
(bu arada dalga geçtiğini henüz anlamış bulunuyorum neyse geç bakalım f16 mı alıyorum guugıl mı görecez inşallah :) )
saygılar
:D :D :D
yanlış anladın yaw amacım dalga geçmek değil ben o ferrarialacam.com a çok güldüm. (hala da gülüyorum) hem diğerlerinden farklı bi şeyler yapacakmışsın bak ne güzel umarım başarılı olursun

Kolay Gelsin..

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link-TR.Com' Alıntı:
:D :D :D
yanlış anladın yaw amacım dalga geçmek değil ben o ferrarialacam.com a çok güldüm. (hala da gülüyorum) hem diğerlerinden farklı bi şeyler yapacakmışsın bak ne güzel umarım başarılı olursun

Kolay Gelsin..
parayı harcayacağım yer de farklı olacak tabii ama farklılık konusu bu değil emin ol.:)

saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.