Tek field yapmadik evet, urun_resimleri tablosuna buyuk, kucuk diye iki field actik. Ornek verdigim resim1, resim2, resim3 seyi bazi insanlarin direk urunler tablosuna, normalizasyon yapmadan, resim1, resim2, resim3 diye 4-5 tane alan acmasi idi. Programlamaya yeni baslayan bir cok insan yaptigi, ve ultra yanlis bir uygulama olmasina ragmen, calisir mi dedim, calisir. Neyi tartistigimiz belirsiz, ben zaten ilk mesajimdan beri soyluyorum, oyle yaparsaniz da olur boyle yaparsaniz da herkesin kendine gore bir yapis bicimi var, ben gene de ilk asamada aklima gelen is problemlerinden ornek vererek aciklama yapmaya calistim. Aslinda soruya yahu Amazon da, X-Cart da boyle yapiyor, dogrusu bu diyip kestirip atabilirdim. Keske oyle yapaydim

))) Herkesin ihtiyaci ve buna karsilik gelistirdigi cozum farkli Amazon resimlerini o sekilde isimlendiriyor diye, resimleri herkes bu sekilde isimlendirmeli diye bir kanun olmadigi gibi, tersi de yanlistir denemez. Sonucta musteri gibi urun aliyor, kaynak goruntuleyip thumb i nasil kaydetmis bu adamlar diye bakmiyor, bizi ilgilendiren de musterinin mal almasi, gerisi cok onemli degil diyerek konuyu baglayalim