Acaba Google kendi reklamına tıklama konusunda taviz veriyor mu? Sitemde gezerken, mouse'in azizliğiyle tıklamış oldum ... Umarım biraz toleransı vardır. Bazen oluyor böyle talihsizlikler.. Yoksa yandık ki yandık
oho bende çok oldu üstelikte adsense hesabına login olduğum yerde sıçan bu durduğu yerde durmuyor hiç bişey olmaz olsa ben olurdum bişeylerAnadolu' Alıntı:Acaba Google kendi reklamına tıklama konusunda taviz veriyor mu? Sitemde gezerken, mouse'in azizliğiyle tıklamış oldum ... Umarım biraz toleransı vardır. Bazen oluyor böyle talihsizlikler.. Yoksa yandık ki yandık
QuicK' Alıntı:Bende dun yanlıslıkla tıkladım. Birsey olmaz herhalde.
Bunun disinda bugun bir forumda okudum. Adamın normalde 100 tıklaması felan oluyormus bir gün 28.000 olmus. Adamın hesabını kapatmıslar. Adam mail atmıs. Cevap gelmis. Bir kac kez maillesmisler. En sonunda google ikna olmus ve adama 24 saat icinde hesabınız tekrar aktif hale getirilecektir yazmis.
Bunuda burada belirteyim istedim. Yani banlanan kisilerin verileri duruyor. Ve eger hile yapmadıgınıza dair ikna edebilirseniz hesabınız yeniden aktif hale getiriliyor.