![]() |
![]() |
Galiba ısınıyor nedeni ise tozlanması ben bunun içini nasıl açarım tozu almak için?
tozlanması genelde kasadan gelen sesin artmasına neden olur,ısınmaya neden olacağını sanmıyorum. powerında bir sorun olabilir,
azda olsa etkili oluyor hocam. Kasayı dikkatli aç, çok dikkatli olman gerekiyor. Çıkardığın kablolara vs dikkat et. yerlerine unutmassan kasanın her yeri rahatça sökersin. kasanın içinde bulunan fanı sök altında demir cubuk gibi birşeyler var onların arasını temizle. Bu işi mümkünse çıkardaçok toz olur.. Bide kasanın içindeki fanı sil. gerisi zaten basit iş
![]()
tozlanması genelde kasadan gelen sesin artmasına neden olur,ısınmaya neden olacağını sanmıyorum. powerında bir sorun olabilir,
Kasayı dikkatli aç, çok dikkatli olman gerekiyor. Çıkardığın kablolara vs dikkat et. yerlerine unutmassan kasanın her yeri rahatça sökersin. kasanın içinde bulunan fanı sök altında demir cubuk gibi birşeyler var onların arasını temizle. Bu işi mümkünse çıkardaçok toz olur.. Bide kasanın içindeki fanı sil. gerisi zaten basit iş
![]()