sordum.net sitemiz üstte arkadaşlar , yollanan emailden tutunda yardımcı olmamak adına herşeyi yapan 3 farklı adsense çalışanına kadar bizde uyandırdığı kanı eski düşmanlarımızdan birlierinin tekrar hamili kartlarını devreye soktuklarıdır (elbetteki yanılıyor olabiliriz)
Gelen email:
Bunlara hangi mevkiden emir gelmiş bilemiyoruz fakat öylesi komik bahaneler bulmaya kalktılar ve tarafımızdan çürütüldü ki sadece Türkiyede olabilecek bir hadise
productforums.google.com/forum/#!msg/adsense-tr/_o4Ag2tPYsU/YvtezljMy_AJ
unutmadan eski domainimiz : üstteki içerik ile türkiyeden erişimi durdurulan dünyada tek bilgisayar sitesidir (sebebi de kendince bizi rakip bellemiş olan bir şahsın tanıdıklarından birinin ilgili kurumda çalışması ve domainimizi ban listesine yazdırması)
Neyse lafı uzatmadan aşağıdaki konularda bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa memnun oluruz
1. Freewareler için nezamandan beri dağıtım izni gerekiyor (eğer gerekiyorsa neden hiçbir sitede buna dair bir açıklama yok ama adsenseleri var)
2. Cümleye büyük harfle başlamamak adsensede ban sebebi midir (bir çalışan bunu yazmıştı)
3. Bazı yazılarda Türkçe karakter hataları olması adsense ban sebebimidir (binlerce sitede var ama adsenseleri var)
4. Softpedia gibi bir siteden Freeware bir yazılımın Download linkini vermek nezamandan beri ***** kavramına girdi ( bir başka adsense çalışanının iddiası)
5. sitemizde kendi ürettiğimiz ve googlede 1,5 milyon sonuca tekabul eden yazılımlar için içerik değersiz denmesi nekadar objektif ( 3 sayfadan oluşan sitelerde bile adsense varken)
Bu başlığı acaba bizmi oldukça ters düşünüyor ve bazı şeyleri göremiyoruz diye açtım unutmadan 9 defa itiraz ettik hepsinde istisnasız aynı yanıt geldi (üstte) garip olanı yanıtların çok kısa sürede gelmeleriydi , sanki haa bu bsitemi salla gitsin gibisinden
Gelen email:
Bu e-posta, web sitelerinizden birinin şu anda AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve sonuç olarak web sitenize reklam sunumunun devre dışı ırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.
Sorun kimlik numarası: 18886836
Reklam sunumunun devre dışı bırakıldığı web sitesi:sordum.net
İhlalin meydana geldiği örnek sayfa
Gerekli işlem: Hesabınızdaki tüm diğer siteleri inceleyerek uyumlu olup olmadıklarını kontrol edin.
Mevcut hesap durumu: Etkin
İhlalle ilgili açıklama:
AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri kolayca bulabilmelidir.
Daha fazla bilgi için lütfen Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergelerini ( google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66361 ) inceleyin.
Bunlara hangi mevkiden emir gelmiş bilemiyoruz fakat öylesi komik bahaneler bulmaya kalktılar ve tarafımızdan çürütüldü ki sadece Türkiyede olabilecek bir hadise
productforums.google.com/forum/#!msg/adsense-tr/_o4Ag2tPYsU/YvtezljMy_AJ
unutmadan eski domainimiz : üstteki içerik ile türkiyeden erişimi durdurulan dünyada tek bilgisayar sitesidir (sebebi de kendince bizi rakip bellemiş olan bir şahsın tanıdıklarından birinin ilgili kurumda çalışması ve domainimizi ban listesine yazdırması)
Neyse lafı uzatmadan aşağıdaki konularda bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa memnun oluruz
1. Freewareler için nezamandan beri dağıtım izni gerekiyor (eğer gerekiyorsa neden hiçbir sitede buna dair bir açıklama yok ama adsenseleri var)
2. Cümleye büyük harfle başlamamak adsensede ban sebebi midir (bir çalışan bunu yazmıştı)
3. Bazı yazılarda Türkçe karakter hataları olması adsense ban sebebimidir (binlerce sitede var ama adsenseleri var)
4. Softpedia gibi bir siteden Freeware bir yazılımın Download linkini vermek nezamandan beri ***** kavramına girdi ( bir başka adsense çalışanının iddiası)
5. sitemizde kendi ürettiğimiz ve googlede 1,5 milyon sonuca tekabul eden yazılımlar için içerik değersiz denmesi nekadar objektif ( 3 sayfadan oluşan sitelerde bile adsense varken)
Bu başlığı acaba bizmi oldukça ters düşünüyor ve bazı şeyleri göremiyoruz diye açtım unutmadan 9 defa itiraz ettik hepsinde istisnasız aynı yanıt geldi (üstte) garip olanı yanıtların çok kısa sürede gelmeleriydi , sanki haa bu bsitemi salla gitsin gibisinden