Doldurulması zorunlu alanlar
Domain adresi: www.keyfinebak.com
İstenen minimum fiyat:
Domain kayıt tarihi: 2005/8/18
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Vbulletin lisansı mevcuttur. Oda site ile birlikte verilecektir.
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): Yakında Zamanda evleniyorum. İnternetten uzaklaşmak istiyorum.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): Pr+3
Alexa sıralaması linki (opsiyonel):
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Süresi yok.
Satıcının eklemek istediği notlar:
2 yıllık bir site. ortalama günlük 1800 tekil ziyaretçisi mevcut. vbulletin kurulu.
mevcut bilgileri
Konular: 31.323, Mesajlar: 481.780, Üyeler: 16.770
Seviyeli ve dosthane bir ortamdır. forum olarak hayatına devam ettirecek, ilgilenecek bir arkadaşa komple devredicem. Adsense'den banlı değil reklam konduğu zamanlarda 1-3 $ arası günlük getiri sağlamaktadır. tabi geliştirilebilir.
(reklam anlaşması yapılan bazı arkadaşlar vardı. site satılırsa onlarla iletişime geçip reklam konusu halledilecektir.)
Domain adresi: www.keyfinebak.com
İstenen minimum fiyat:
Domain kayıt tarihi: 2005/8/18
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Vbulletin lisansı mevcuttur. Oda site ile birlikte verilecektir.
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): Yakında Zamanda evleniyorum. İnternetten uzaklaşmak istiyorum.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): Pr+3
Alexa sıralaması linki (opsiyonel):
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Süresi yok.
Satıcının eklemek istediği notlar:
2 yıllık bir site. ortalama günlük 1800 tekil ziyaretçisi mevcut. vbulletin kurulu.
mevcut bilgileri
Konular: 31.323, Mesajlar: 481.780, Üyeler: 16.770
Seviyeli ve dosthane bir ortamdır. forum olarak hayatına devam ettirecek, ilgilenecek bir arkadaşa komple devredicem. Adsense'den banlı değil reklam konduğu zamanlarda 1-3 $ arası günlük getiri sağlamaktadır. tabi geliştirilebilir.
(reklam anlaşması yapılan bazı arkadaşlar vardı. site satılırsa onlarla iletişime geçip reklam konusu halledilecektir.)