İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kilo almak için bitkisel ilaç.

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Vallahi öyle demek hasta olmadan önce basit geliyor bana inan. Ben reflü olduğumda cidden ölüyorum sandım :p o yüzden dikkat et.
 

kevser16

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2014
Mesajlar
44
Reaction score
0
Arkadaşlar bence de kilo almak için internetten ilaç alınmamalı. Önce doğal yolları denedin mi arkadaşım, hayır! Beslenmeyi zenginleştirerek öğünleri artırarak işe başlayın, he olmadı mı kilo almaya yardımcı besin takviyeleri var vücut geliştirme yapan arkadaşlar bilirler onlardan kullanın. He o da mı olmadı o zaman gidin bir doktor veya diyetisyene bir analiz etsin Allah muhafaza belki bir sağlık sorunu vardır, en azından bir yol haritası çıkarır. Amma velakin şu ne idüğü belirsiz ilaçlardan almayın :(

Ben de kilo almaya çalışıyorum haftalardır araştırma yapıyorum, size bahsettiğim bu aşamaları tek tek deneyeceğim. İlk olarak öğünleri zenginleştireceğim ve kilo aldıran sağlıklı besinlerden işe başlayacağım, buradaki liste iş görür gibi: http://kiloalmaninyollari.net/hizli-kilo-alma-diyeti-ile-haftada-5-kilo-alin/

Velhasıl, bu kardeşiniz kobay olarak bunları deneyecek ve bir kaç hafta sonra sizleri ne olup bittiği hakkında bilgilendirecek, inşallah işe yarar :/ Varsa diğer arkadaşlar da bu konudaki tecrübelerini paylaşsın da en azından 2016 yazına sıska olarak girmeyelim..
 

kararanay

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
14
Reaction score
0
İlaçlar ne kadar sağlıklı olacak dersiniz? Doktor kontrolünde olması çok daha sağlıklı bence..
 

LaTRod

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2016
Mesajlar
12
Reaction score
0
Öncelikle nasıl oluyor o yediğin halde zayıf olma olayı anlam veremiyorum, bence bu bir lütuf :)

Şaka bir yana kilo almak için çöp gıdalarla beslenmeyi tercih etmek metabolizma sisteminizi iyice bozar. Sizin yapmanız gereken bilmediğiniz ilaçlarla sağlıksız şekilde kendinizi şişirmek yerine doktor kontrolünde sağlıklı gıdalarla ve belirtildiği sıklık, porsiyon ile beslenerek zamanla kilo almak.
 

kararanay

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
14
Reaction score
0
Kardeş benexol diye bi b12 hapı kullandım nasıl iştah açıyor bi bilsen. doktora bi danış istersen vitaminvari ilaçlar versin :)
 

Myiso

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
16 Kasım 2012
Mesajlar
254
Reaction score
1
Konum
İstanbul
Konu geyik değildir, daha uygun bir bölüm bulamadığım için buraya yazdım. :)

-------------------------------------------

"Kilo almak" için Osmanlı İksiri satılıyordu. Aybaşında ondan almayı düşünüyordum. Şimdi acaba alternatifleri var mı falan diye Google'da aradım bir yer daha buldum. Orda başka bir iksir 65 TL. Osmanlı İksiri ise 85 TL.

http://www.kiloalamiyorum.com/ 85 TL
http://www.kiloalma.gen.tr/ 65 TL

Bunları kullananınız ya da yakın çevrenizde kullananlar var mı. Onların yorumları nedir ? Sitede bazı yorumlar var ama kendileri de yazmış olabilir o yüzden pek güvenemiyorum.

Konu : http://forum.iyinet.com/alisveris-g...n-tozu-aminoasit-progainer-yag-yakicilar.html üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst