şu anda iki konuda çok kasıyorum, birisi "cheap flights" diğeri "health" ile ilgili. ödev hazırlayan bir gurubada 150 sayfalık copy paste olmayan makale gurubu için sipariş verdim, şu anda hazırlanıyor, artı olarak gelen kullanıcının tekrar gelebilmesi için forum kurdum ve yavaş yavaş konular açılmaya başlıyor. bu site için çok iyi optimizasyon yaptım ve çok aranan ve reklam getirisi yüksek olan bir keyword phrase için 400 milyon sonuç içersinden ilk 300 e girmeyi 3 ayda başardım, ilk sayfaya girebilmek için yurtdışından birileriyle 3 farklı class c de barınan PR 7 siteden 2 şer hafta arayla siteme link verilmesi için anlaşmak üzereyim ve bu iş için aylık 80 - 90 usd para ödeyeceğim. daha önce de söylediğim gibi reklam yerleşimi konusunda türlü türlü değişiklikler yapıp her birisi için oluşturduğum kanallardan en çok hangi bölgelere tıklandığına, sitelerimde hangi rekleri hangi reklam yerleşimleri kullanmamam gerektiğini, her zaman en tepedeki reklam gurubunund değil 3. reklam gurubunun bile ilk reklam gurubundan fazla verebildiğini keşfettim. artı olarak son günlerdeki genel artışla bağlantılı olarak 4000 usd + ları şu anda zaten test etmeye başladım (tüm siteler toplamı). yukarda anlattıklarım bittiği zaman aylık 15.000 ini görmeyi umuyorum. sitelerde itiraf edeyim konuyla ilgili her sayfada 10 - 15 kelimelik 1 piksellik spam var. bunun dışında hiç bir hile yok.
işin özü şu; bu işlerin içersine girmeden, sabretmeden, emek vermeden o kadar emin bir şekilde aylık 3000 imkansız, gülüyorum kahkahalarla gibilerinden yorumlar ciddi anlamda bizi güldürüyor. emek vermeden karşılık beklenmez. bu arkadaşların yukarıyı okuduklarında neyi nasıl yapacakları konusunda en azından biraz bi fikri olur. (aslında yapacağınız tek şey emek+sabır+kazanılanın belli bi kısmını yatırım olarak ayırmak)
[konu tam olarak bu değildi fakat yazmaya başlayınca ardından böyle devam ettim ister istemez]