ARKaDaS' Alıntı:Rica ederim. Benim anlamadıgım o url'yi nerden bulup oraya yonlendirdin
Ploop : Arkadasım goruslerin ve dusuncen icin tesekkurler..
Dusundum , tasindim ve boyle kalmasına karar verdim..
Neden dersen ;
Örneğin Minicik.Net adamın Minicik.Net in referer'lerine bakması lazım anlaması icin.
Yani bu siteye nereden hit geliyor diye.
Bu siteye Domainpower.net'den hit gonderdiğimi varsayalım. Yani Turkmankenler.com'dan , domainpower.net'e oradanda otomatik yonlendirme ve minicik.net'e. Bu seferde Minicik.Net'in referer'lerinde Domainpower.net gorunecek.
Zaten refererlere bakabildikten sonra domainpower.net'in refererlerinede bakabilir.
Bunun dısında Kullanıcının fazla dolasması iyi değil. Zaten Turkmankenler.com'dan popup acılıyor. Birazda gec acılıyor. Genelde O Popup kapatılıyor zaten..
Bunun dısında P...kamera.com adında bir sitem var. Orayada giren cıkan cok. Tam adresini yazmayayım buraya. Fakat orası cok daha tuhaf. Tuhaf kelimesinden kastımı anladıgınızı umuyorum. Yani şöyle index'in yarısında site var. Diğer yarısında sed.. var.
Ve dün aksam oranın istatistiklerine bakarken sed..com/admin2/whois.php gibi bir adresten bir giris oldugunu gördüm
Ay sonuna kadar bekleyeceğim. Bakalım ne diyecekler. Orasıda Gunde 3 € felan kazandırıyor..
ploop : özverin ve ilgin icin tesekkurler
tamam işte bak dediklerimi anlamışsın, ama adam sen minicik.net'i sedoda park ettigin icin referrerlarına bakabiliyor değil mi? örneğin sen turkmankenler.com'daki bannerından ploop.com'a yönlendirirsen ve ploop.com'un stats özelliğini açmazsan (hosting firman bunu sağlar, örneğin benim bazı domainlerime kaç kişi girmiş, nereden girmiş ben dahil kimse bakamaz) bir sorun olmaz. tabi burada tek şart ploop.com'un sedo.com'da park edilmemiş olması.
ikinci olarak da ziyaretçiler bir oraya bir buraya gidecek demişsin. öyle birşey olmayacak, saniyeli yönlendirme koymayacaksın, otomatik olarak insanlar ploop.com yazdıkları zaman minicik.net'e girecekler. ruhları bile duymayacak, kaldıki fazladan en fazla 1-2 saniye bekleyecekler bunun da pek önemli olduğunu zannetmiyorum. ama yine de böyle kalsın diyorsan sen bilirsin. birşey değil beyin jimnastiği oluyor