İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kınıyorum...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bundan bir yıl önce açtığım bir forum sitem var ondan daha önce başka bir forumda yöneticilik yapıyordum ve kullanıcı şifrem site admini tarafından değiştirilerek arkadaşlırama beni karalamak istemişti bu olaydan sonra kendi forum sitemi açtım ve bir yıldan beri sitem yayında... Ben bir yıllık yayın süresi boyunca en iyisini yapmaya çalıştım yeri zaman takdir edildim yeri zaman eleştrilidim saygı duydum fakat bir zamanlar sadece bir mod olduğum forum sitesini 1 yıllık yayın hayatı sonunda geçmiş olmam sebebiyle bu arkadaşların zoruna gidecek olmalıki bugün forumda yöneticilerin olmamasını fırsat bilerek forumun altını üstüne getirmeye küfürler saydırmaya başlamışlar... bu yaptıkları ilk terbiyesizlik değil sonda olmayacak her defasında istedikleri yanıtı istedikleri dilden verdim ve bundan sonrada vereceğim.. ama üzüldüğüm bir nokta varki bu davranışta bulunan forum sitesinin sahibi iyinet forumlarında üyedir ve böyle bir olayı yapmaktadır.. yorum ve takdir sizin...

ismini verip deşifre etmek istemiyorum o şahıs kendini çok çok iyi biliyor... bu davranışlardan kaçınmasını kaçınmadığı taktirde bir sunucu daha değiştirmek zorunda olacağını kendisine önemle duyururum..

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaslar sarget bızım forumumuzdan bahsedıyor fakat ne garıptır kı sıtelerınde olan her olayı bızden bılıyor ve takıntılı bır hale gelıyorlar.Belkı ıspatla desem ımkansız derım fakat ben bugun bılgısayar basında bıle olmayıp evımden km lerce uzakta oldugumu ve bulundugum ortamın bır sahıl kenarı oldugunu ıspatlıya bılırım.Benım arkadastan ıstegım artık onlarla bır ılgımızın olmadıgını anlamaları.olurda bızden bır mod yada admin sıtelerıne gırıpte yakalarlarsa hem burada özür diler hemde kendı sıtemden anında uyelıgını sılerım.Bu kavga bitti hatta üzeri tozlandı.....Bizden olduğu dahi şüpheli şeyleri bize mal etmeyin artık...Genede geçmiş olsun umarım boyle seyler olmaz...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
SargeT' Alıntı:
bu davranışlardan kaçınmasını kaçınmadığı taktirde bir sunucu daha değiştirmek zorunda olacağını kendisine önemle duyururum..

Bu mesajinda ne demek istiyorsun aciklarmisin?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
sedat sen bilgisayar başına oturmamış olabilirsin ama bu sizin sitenizden yapılan bir davranıştır.. aramızda olan olayları sen senin yöneticilerin ben ve benim yöneticilerim dışında hiç kimse bilmez ve elin oğluda gelip sitemde senin sitenin ismini her yere yazarak adımı lanse ederek küfürler ederek bu davranışta bulunmaz ve ne hikmetse bu olaylar hangi zaman olursa olsun ip leri kontrol etitğim zaman izmirden çıkmakta.... umarım bu olay son olur... senin üyzünden iki defa vbulletin lisansım iptal edildi sen yapmamış olabilirsin ama adamlarına sahip çıkmayı bilmelisin bu zamana kadar ne ben nede bana bağlı olan bir yönetici forumlarınızda tek kelime birşey yazmamıştır ve yazmayacaktır...

siteye küfürler yağdıran kullanıcının profili...
http://image10.resimlerim.us/goster.php?resim=75dac3e4-jpg.JPG&zoo=1

@iyinet

o yazdığım yazıya gelince bana bu saldırılar yapılırken karşı tarafa bunca hareketine karşın gül uzatmamı beklemiyorsundur umarım.. bizimde kendimize göre bildiğimiz bir kaç yol vardır... bu yazım için belki beni banlayabilirsin.. sesim çıkmaz saygı duyarım ve hakkındada hiç bir zaman kötü düşünmem... yukarda bahsettim bu insan yüzünden benim iki defa lisansım iptal edildi ve ben sesimi çıkartmadım ses çıkartmadıkça üzerime geldiler artık susmayı hiç düşünmüyorum..

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
suanda forumda acıklama verdım yonetım odasındada bır yazımız var ve bu olaylar yuzunden 2 yonetıcı gorevınden uzaklastırıdık yenı ır kadro var olacagını sanmıyorum 3 admin olarak sıkı bır denetım yapıyoruz ..Genede onlar adına özür dilerim ama dediğim gibi bu dava kapandı umarım bırdaha olmaz ipsini bana pm atarsan bakayım...Fakat sunu unutma ki sitenizde 30 -35 bin uye var bunların hepsi bızden değil .Yani bizde bazen sıteye gırdıgımızde kufurler alıyoruz ve sanki iki siteyi kızıtırmak adına dolaylı yoldan kufur edıyorlar.Eski s.modumuz banlanan ısmını aks etmeyeyim bu işi güzel yapıyor:)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
yukarda vermiş oludğum profil resminde şahsin ip adresi zaten yazmaktadır. 35 bin üye olabilir dahada fazla olabilir ama biz bu olayları yaşadığımız zaman çok ama çok insan biliyordu... neyse açmıyım ağzımı umarım son olur ve birdaha tekrar edilmez... konu kapanırsa sevinirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.