Bundan bir yıl önce açtığım bir forum sitem var ondan daha önce başka bir forumda yöneticilik yapıyordum ve kullanıcı şifrem site admini tarafından değiştirilerek arkadaşlırama beni karalamak istemişti bu olaydan sonra kendi forum sitemi açtım ve bir yıldan beri sitem yayında... Ben bir yıllık yayın süresi boyunca en iyisini yapmaya çalıştım yeri zaman takdir edildim yeri zaman eleştrilidim saygı duydum fakat bir zamanlar sadece bir mod olduğum forum sitesini 1 yıllık yayın hayatı sonunda geçmiş olmam sebebiyle bu arkadaşların zoruna gidecek olmalıki bugün forumda yöneticilerin olmamasını fırsat bilerek forumun altını üstüne getirmeye küfürler saydırmaya başlamışlar... bu yaptıkları ilk terbiyesizlik değil sonda olmayacak her defasında istedikleri yanıtı istedikleri dilden verdim ve bundan sonrada vereceğim.. ama üzüldüğüm bir nokta varki bu davranışta bulunan forum sitesinin sahibi iyinet forumlarında üyedir ve böyle bir olayı yapmaktadır.. yorum ve takdir sizin...
ismini verip deşifre etmek istemiyorum o şahıs kendini çok çok iyi biliyor... bu davranışlardan kaçınmasını kaçınmadığı taktirde bir sunucu daha değiştirmek zorunda olacağını kendisine önemle duyururum..
ismini verip deşifre etmek istemiyorum o şahıs kendini çok çok iyi biliyor... bu davranışlardan kaçınmasını kaçınmadığı taktirde bir sunucu daha değiştirmek zorunda olacağını kendisine önemle duyururum..