İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Komedi (Rezalet)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
chemeng' Alıntı:
gerçekten çok güzel kopyalamış. zaman zaman da bizim başımıza geliyor bu tür olaylar. her ne kadar takmıyorum dese de insan bir yerde sinir oluyor.
fakat kopyalayan arkadaş bir değişiklik yapmış iki siteyi açarsanız orta tablonun boyutları farklı. bence bu bir hatadır. acil olarak düzeltilmesi gerekir :)

:) haklısın chemeng.. guldundun beni saolasın.. adam gibi calmasını bile beceremiyor.. hay allahım ne gunlere kaldık...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bossek' Alıntı:
:) gülme krizi tutuyo :) arkadaslar su forumda baktım hangimiz gercek anlamı ile webmasterız.Rusya basta olmak üzere webmaster işine cocuk oyuncagı diyorlar ki öylede.hepimiz ki bu topic aldında yazanların cogu free script kullanıyoruz.Örnek kendi sitem: www.belist.net/index.php v.s Yani hataları basta kendimizde arayalım.Hitiniz isterse 10.000 olsun ama zengin içerik kazanır.İş free script kullanarak hazır templates kullanarak ben webmasterım diye ortada gezmek değil.Ben webmaster değilim kafama göre takılıyom eheuuu hobi..Zaten her site eskisi gibi farklı kaydet bir kac değişiklik yap olmuyo.Burdaki arkdaslar sakın yanlıs anlamasın.Bende karsıyım özellikle içerik konusunda.Adam siteyi alsın kopyalasın ama içerik olarak kaynak belirtmediği zaman asıl hırsızlık o dur.

emin olabilirsin ki kendi scriptlerini yazan webmasterlar var. ( örnek biz :)) ama ben de kendime webmaster diyemiyorum. sadece script ile de webmaster olunmuyor. bu çok fazla açıdan profosyonel olmak gerektiren bir meslek. biz gerçekten de dediğin gibi bir hobi olarak bakıyoruz bu işe. para kazanıyoruz ama meslek olarak bakamıyorum ben. çünkü photoshop + frontpage + asp falan bilmekle , domain satın almakla bitmiyor bu iş. ben mynet webmasterına webmaster derim. sonuçta profosyonel değiliz. genciz guruluyuz hırslıyız :))

iyi çalışmalar.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mynet webmasterine webmaster dersinde tek kişi tarafından yapılmıyor sanırım mynet bi grup webmaster tarafından hazırlanıyor.. her neyse.. konu nerden nereye geldi..

adamlar benim siteyi kopyalamış.. konu buydu varmı baska yorum :)

P

populermp3

Misafir
hatama belli

merhaba site sahipleri öncelikle sizden özür dilemek istiyorum. yaptığım belki bencillik ama ben bu bencillikten utanmıyorum. çünkü utanmak için böyle bir şey yapmadım. kısaca anlatayım. aklımda yıllardır bir mp3 sitesi projesi var bir zamanlar gencmp3.net i ilah yapmıştım. fakat kapandı. şimdi aklıma gelen en güzel isim buydu bu yüzden www.Populermp3.net adresini kaydettirdim.
sayın muziklerim.com sahibi bana haksızlıkta bulunduğunu düşüyorum. herçi kişilerin bana yaptırdığı haksızlık beni geliştiriyor. kendisiniden scripti istedim fakat bana ileriki zamanlar script sitelerine koyacağını söyledi fakat. benim bekleme vaktim yoktu ki her ay ücret ödemek zorundayım. + internette fazla bulunmam için internet parasına ihtiyacım var bu yüzdende siteyi hızlı hızlı bitirmek zorundaydım. bu yüzden belki çok benzer bir site oldu. fakat dediğim gibi zaman bulamadığım için uğraşamadım. en kısa zamanda 1-2 ay içinde tabi bunu telefi edip kendime hoş bir tasarım yapacağım. sizden bir defa daha özür diliyorum. herkeze verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.... :(

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bossek' Alıntı:
:) gülme krizi tutuyo :) arkadaslar su forumda baktım hangimiz gercek anlamı ile webmasterız.Rusya basta olmak üzere webmaster işine cocuk oyuncagı diyorlar ki öylede.hepimiz ki bu topic aldında yazanların cogu free script kullanıyoruz.Örnek kendi sitem: www.belist.net/index.php v.s Yani hataları basta kendimizde arayalım.Hitiniz isterse 10.000 olsun ama zengin içerik kazanır.İş free script kullanarak hazır templates kullanarak ben webmasterım diye ortada gezmek değil.Ben webmaster değilim kafama göre takılıyom eheuuu hobi..Zaten her site eskisi gibi farklı kaydet bir kac değişiklik yap olmuyo.Burdaki arkdaslar sakın yanlıs anlamasın.Bende karsıyım özellikle içerik konusunda.Adam siteyi alsın kopyalasın ama içerik olarak kaynak belirtmediği zaman asıl hırsızlık o dur.
Yanlış düşünüyorsun asla ve asla kımseyı yukarda gormıyeceksın kı onalrla kendını eşırt gibi hissedıp trekabet edeceksın (ruslar)
diğer konu herkes templatelerden veya scriptlerden yararlanır benım şu anda kulandığım script belkıde en çok kullanılan mp3 portal script ama onemlı olan onu gelıştırebılmek eğer biraz becerın ve kabılıyetın varsa çok guzel çalışmalar çıkartabılırsın ortaya,
ben kendım için gerçek bir webmasterım derım, ne zamankı kenım için bu adam benden iyi yapıyor dersem o and a kayederım daıma düşüncem şudur;
O Yparsa bende yaparım neyım eksık :D
yanlış anlam lafım sana değil herkes kendını ustun gormelıkı ortaya iyi şeyler çıksın..

saygılar...

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herhalde gelistirceksin

Ben örnek verdim sadece ama ruslarında bu konuda basarılı oldugunu herkes biliyor. kendini geliştirceksin tek bu konuda değil her konuda.hee su var turkticaret bu işi iyi yaptı.Mynet webmasterı falan demissiniz.Hepimiz biliyoruz ki mynet i cogumuz yahoo.com u örnek aldıgını hatta bir zamanlar ön görünüm bile aynı tasarımdı mynet gibi bir sirket bastan bunu yapıp kendini geliştirdi işe elbette bu tarz işi yapan arkadaslarda kendini geliştircektir. :)

[ Çalın anasını :)

İyinet admin pardon tel konusması gibi oldu :) ]

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla sanırım hepimiz ilk web site işine girdiğimizde ilk sitelerimizde çoğu siteden esinlenmişizdir. bu doğal fakat bu arkadaşınki esinlenmede değil olayı aşmış yani. mesela örnek olarak şimdiki bizimmp3.com un sahibi arkadaş fifa olayını ilk yaptığında e-muzzik.net(ozamanlar e-muzzik.comdu) aynen almış linkleri ve yazıları değişmişti tema renkler falan aynı. sordum ben almadım renkleri arkadaş verdi yaptık dedi. olay alması değil alasın bişey demem fakat yalan söylemesin. aldım desin. geçen konuştuk kardeşimdi o falan diyo ama ne kadar doğru bilemem. herneyse. bakın mesela ben kend isitemden önce inndir.com daüst editörlük yaparken beynim sulanmıştı inndir inndir diye gerçekten takdir ederim çok güzel programlaması var. kendi sitemi yaparkende inndire benzettim. zaten bunuda site sahibiyle konuşmuşluğumuz var oda hoşgörüyodu tabi bende zamanla düzeltiyorum. hatta çoğu arkadaş gelip inndirle aynı hazırscriptimi kullanıyorsunuz diyor diyorum yok o yaptı ben aldı tutturuyolar download adresini ver diye :) neyse demek istediğim hepimizin mazisinde böyle bi olay vardır fakat bu kadar abartmamalı aynen alması bile anormallik :D hadi onu geçtim pişkinliği daha beter. sanırım bi 11 yaşında falandır çünkü 16 yaşın üstünde biriinin bu tür hareketler sergileyeceğini aklşımdan geçirmek istemiyorum neden derseniz böyle adamların sokakta dolaştığını düşünsenize. çocuk diip geçemessinizde :))

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
simdi bu durumda calanmi suclu vermeyenmi. tobe tobe nerdeyse suclu duruma dusucez. cal cırp + ustune ustluk pişkinlik yap.. daha sonra boyleydi de tereyagından sıyrıl. her neyse.. moderator arkadaslardanbiri konuyu kapatırsa sevinirim.

tesekkurler.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mexut' Alıntı:
mynet webmasterine webmaster dersinde tek kişi tarafından yapılmıyor sanırım mynet bi grup webmaster tarafından hazırlanıyor.. her neyse.. konu nerden nereye geldi..

adamlar benim siteyi kopyalamış.. konu buydu varmı baska yorum :)

tabiki bir grup webmaster tarafından yapılıyor her bölüme özel insanlar çalışıyor. ama her takımın bir kaptanı vardır :=) neyse..

ben site kopyalama olayına hiç mi hiç karşı değilim. kimseye zararı yoktur. internet özgürlüktür. o zaman biz de her kullandığımız teknoloji ürününün parasını ödeyelim. bir sitenin tablosunu , gifini ya da tamamını başka birinin kullanması şu milyarlarca sayfanın içinde kime ne gibi bir etkisi olur ki. adam bıçaklamıyor , kaçakçılık yapmıyor , içki değil , qumar değil , genç bir insan teknoloji ile ilgileniyor. bence desteklemek gerek.

iyi çalışmalar.

Z

zeynelkoc

Misafir
Aforizmalar' Alıntı:
tabiki bir grup webmaster tarafından yapılıyor her bölüme özel insanlar çalışıyor. ama her takımın bir kaptanı vardır :=) neyse..

ben site kopyalama olayına hiç mi hiç karşı değilim. kimseye zararı yoktur. internet özgürlüktür. o zaman biz de her kullandığımız teknoloji ürününün parasını ödeyelim. bir sitenin tablosunu , gifini ya da tamamını başka birinin kullanması şu milyarlarca sayfanın içinde kime ne gibi bir etkisi olur ki. adam bıçaklamıyor , kaçakçılık yapmıyor , içki değil , qumar değil , genç bir insan teknoloji ile ilgileniyor. bence desteklemek gerek.

iyi çalışmalar.
bu yazdıklarında ciddimisin?? ciddiysen ve siten varsa site adresini alabilirmiyim

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
al işte.. ver arkadasım site adresini.. senin sitenin domainine cok yakın bir isim alıp siteni slogonına kadar aynı sekilde kopyalayım acayım!
Adamın biri siteyi sloganına kadar kopyalıyor nerdeyse o haklı cıkıcak. Bir yazı ne bilim gif felan kopyalamıyor komple aynısını alıyor! yok ya bosuna daha fazla kasmıcam..

bu konuyu kilitlerdeniz sevinirim.

E

erotika

Misafir
hocam iyi ama sende herkese çalmış deme yahu :)
bak bu sonuncusu biraz editlemiş az biraz :p

E

erotika

Misafir
:)
yani benziyor diye çaldı diyemezsin ama

ayrıca bunu dert etmeyin , şuan piyasadaki bütün eg-zotik siteler neredeyse bizim zamanında yaptıgımız tasarımı kullanıyor :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence bu kadar bu konuyu büyütmeyiniz sizi bilen biliyor yani çalıyorlar emege saygısızlık yapıyorlar ama elimizden sadece sinirlenmek geliyor başka bir yoluda yok..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bossek' Alıntı:

Sen kendini bu kategori de gorebilirsin fakat burdaki cumleleri herkese maal edemezsin.

1. Bahsi gecen konudaki site calintidir bunu herkes gorebiliyor.
2. Muziklerim.com 'un tasarimi webmastere 'e aittir png'si psd'si durmaktadir.
3. Script kodlari webmaster 'e aittir.
4. O siteye emek verilmistir.

Boyle bir durumda burdaki butun webmaster hepimiz ucretsiz script kullaniyoruz demen beni rencide etti. Umarim bu hatani duzeltirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.