T
trgy
Misafir
Donanımhaber'in biliyorsunuz ki komik olayları meşhurdur onlardan bir tanesini koyuyorum. GÜlmekten gözlerimden yaş geldi. :'gül:
Epeydir bizde çeviri isteyen yok...
Google translate bizi bitirdi abi
Translate çalışmıyor ki bilgi kardeşim ...
Google botlarına UYARIDIR:
Çevirileriniz için Bilgi arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz ...
Ben translateye giriyorum.
Allah Allah yaHu ben de problem var ...
Opendns kullanıyorum ...
Bunu uygula çalışıcaktır.
Öncelikle Türk Telekom DNS'leri haricinde başka bir DNS (Open DNS ya da Google DNS gibi) kullanmanız gerekiyor. Bilgisayarınızın Run (Çalıştır) komutuna CMD yazdığınızda karşınıza gelen ekrana, (Tırnak işaretleri olmadan) "Ping google.com" yazın ve "Enter"a basın. Google hizmetlerinde sorun yaşayan kullanıcılar, ekrana gelen IP adreslerini (Örn: 74.125.43.103), Windows'un içindeki hosts dosyasına eklemeli.
Bunun için Windows klasörü altında sırasıyla şu klasörlere ulaşmanız gerekiyor: "Windows\System32\Drivers\ETC\". Bu konumda yer alan hosts dosyasını Notepad ile açıp, sayfanın altına örnek olarak şu satırları girdiğinizde:
74.125.43.103 youtube.com
74.125.43.103 www.youtube.com
74.125.43.103 docs.google.com
Bu sayede belirttiğiniz adreslere erişebilir durumda oluyorsunuz. Bağlanamadığınız her Google hizmeti için aynı işlemi yapabilirsiniz. Önce IP adresi, ardından da "http" olmadan site link'ini yazdığınızda, bahsi geçen siteye ulaşabiliyorsunuz.
Konuyla alakasızda benim anlamadığım bu telekom Youtube için engellemedi mi Google servislerini felan. Yahu bende Youtube çalışıyo translate felan çalışmıyo bu naısl iştir