Hoşgeldiniz, @omertarik hayırlı satışlar. İyinet forumda zaman zaman yarışmalar yapılıyor. Bu yarışmalara katılarak, makale yazarı etiketini kullanmaya hak kazanabilirsiniz. Daha önce bir adet yapıldı, bazı yazarlarımız makale yazarı etiketini almayı başardı. Yapılan yarışmayı ve Makale yazarı etiketi alan kullanıcıları görmek için buraya tıklayabilirsin.
Forumda makale siparişi vermek isteyenler öncelikle "Makale yazarı" etiketi olan kullanıcıları tercih edeceklerdir. Ayrıca yaptığınız yorumlarda veya paylaşımlarınızda profilinizde etiket sürekli görünerek ne iş yaptığınız belli olacaktır. Bu da size daha çok müşteri sağlayacaktır.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Makale yazarı etiketi benim ne işime yarayabilir ?
Forumda makale siparişi vermek isteyenler öncelikle "Makale yazarı" etiketi olan kullanıcıları tercih edeceklerdir. Ayrıca yaptığınız yorumlarda veya paylaşımlarınızda profilinizde etiket sürekli görünerek ne iş yaptığınız belli olacaktır. Bu da size daha çok müşteri sağlayacaktır.
Anladım ben açtığınız konuya istinaden yardımcı olmaya çalıştım. Zaten hali hazırda böyle bir yarışma yok.Anladım, fakat ilgilenmiyorum kusura bakmayın.
Açmış olduğun konu ile ilgilenmiyorum cevabın çelişkili olmuş. (Makale yazarlığı yapmak istiyorsun ama makale yazarı etiketi almak istemiyorsun. ) Foruma hoş geldin, umarım aradığın başarıyı yakalarsın. SevgilerAnladım, fakat ilgilenmiyorum kusura bakmayın.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Siz olayı yanlış anlamışsınız herhalde. @ŞeMSi 'nin demek istediği forumda makale paylaşmak ben şuan için uygun görmüyorum. Hoş bulduk inşallah sizin deyiminizle 'başarıyı yakalarım' tekrardan teşekkür ederim.Açmış olduğun konu ile ilgilenmiyorum cevabın çelişkili olmuş. (Makale yazarlığı yapmak istiyorsun ama makale yazarı etiketi almak istemiyorsun. ) Foruma hoş geldin, umarım aradığın başarıyı yakalarsın. Sevgiler
Yok sen yanlış anlamışsın. Forumda paylaşım yap demiyor ki. Yarışmaların içeriği belli değil. Sen takip et, yarışmaya katıl, etiketi kazan diyor. Makale yazarı etiketi demek, "bu yazara sipariş verin, kalitelidir, güvenilirdir" demektir. Bakınız bende de yok. Referansın yoksa iş almak zor. Etiket başlı başına referanstır. Aklında olsun. Şu an yaptığın da bir paylaşım sonuçtaGüzel yorumunuz için teşekkür ederim. Siz olayı yanlış anlamışsınız herhalde. @ŞeMSi 'nin demek istediği forumda makale paylaşmak ben şuan için uygun görmüyorum. Hoş bulduk inşallah sizin deyiminizle 'başarıyı yakalarım' tekrardan teşekkür ederim.
Evet olabilirArkadaş zannedersem makale işi acele olduğu için öyle yazmış olmalı. Uzun vadede iş yapacaksa mutlaka isteyecektir tabi.
Merhabalar ben forumda makale paylaşmanızdan bahsetmiyorum. Öyle bir durum olsa size özelden yazardım. Ben sadece yarışmalardan bahsediyorum. Amacım forumdan daha iyi yararlanmanızdır.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Siz olayı yanlış anlamışsınız herhalde. @ŞeMSi 'nin demek istediği forumda makale paylaşmak ben şuan için uygun görmüyorum. Hoş bulduk inşallah sizin deyiminizle 'başarıyı yakalarım' tekrardan teşekkür ederim.
O zaman sizin amacınız makale yazmak değil satmak.Anladım, fakat ilgilenmiyorum kusura bakmayın.