en sorunsuz siteler de normalde haber vs yazi yayinlayan siteler gorunuyor ama onlarda da copyright sorunu olabiliyor. misal baskasinin yazisini izinsiz kopyalamistir ki bu yasaktir. ayrica bazi gazete yada websitelerinde su ibare yer alir. alinti yapilarak dahi izinsiz kopyalanamaz simdi giderde bole birinin yazisini kopyalarsin o da olmaz.
daha tek siteyi gezebildim, sabaha kadar bitirmeyi düşünüyorum, son gün oyları eife vericem
Ekleme: andoridgezegeni.com sitesinin yazarı
bazı uygulamaların web sitelerinde ücretli olarak indirildiğini gördüm, sizdeki paylaşımlar upload sitelerine yüklenmiş, açıklama bekliyorum illegal bir durum oluşturmadığıyla ilgili...
Ekleme: konuanlat sitesinin sahibi
http://konuanlat.net/forum-filmler
buradaki konuların içeriğini göremiyorum, fragman ve açıklama mı var sadece, aynı şekilde oyun bölümü...
15.09.2011, 12.30'a kadar dönüş bekliyorum her iki yazardan da
Evet sitedeki birkaç uygulama markette ücretli. Uygun değilse çıkarabilirsiniz yarışmadan. Pm atılmadı bu arada bana. İyiki gördüm konuyu.daha tek siteyi gezebildim, sabaha kadar bitirmeyi düşünüyorum, son gün oyları eife vericem
Ekleme: andoridgezegeni.com sitesinin yazarı
bazı uygulamaların web sitelerinde ücretli olarak indirildiğini gördüm, sizdeki paylaşımlar upload sitelerine yüklenmiş, açıklama bekliyorum illegal bir durum oluşturmadığıyla ilgili...
Ekleme: konuanlat sitesinin sahibi
konuanlat.net/forum-filmler
buradaki konuların içeriğini göremiyorum, fragman ve açıklama mı var sadece, aynı şekilde oyun bölümü...
15.09.2011, 12.30'a kadar dönüş bekliyorum her iki yazardan da
yeni yarışma mı ? onun ödülleri nedir ?