İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Küçük Webmasterlar Yarışıyor (6 Eylül - 13 Eylül)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Puanlar Eif üstadıma gönderebilmiştir. Tüm jürilerden puanlar gelince açıklayabilir Eif üstadım, yada yarışmacılar çok ısrar ederlerse Eif ablalarına, o zaman puanların ilk yarısını şimdi açıklar belki, eurovision şarkı yarışması gibi heyecan olur biraz ;) :)

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Puanlar Eif üstadıma gönderebilmiştir. Tüm jürilerden puanlar gelince açıklayabilir Eif üstadım, yada yarışmacılar çok ısrar ederlerse Eif ablalarına, o zaman puanların ilk yarısını şimdi açıklar belki, eurovision şarkı yarışması gibi heyecan olur biraz ;) :)

Bence tamamlanıp gönderilenler açıklansın sırayla. :tili:deli

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
tüh :) bende son saniyede kalıcı sayfaları değiştirmiştim :D neyse sağlık olsun :) :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Kendimce bir değerlendirme yapayım.:)
En çok önem verilecek başlıklar?

Sitenin tasarımı=tasarım geyik teması :)
Sitenin içeriği=kafama göre :)

Daha az neye önem verilecek?

Sitenin iç SEO'su=eh işte
Domaini=bak domaine laf ettirmem
Reklam yerleşimleri=reklam yok ama yerleşim güzel

Bence en çok sitedeki yazılara dikkat etmelisiniz...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Sitenin tasarımı=tasarım geyik teması :)

Bence en çok sitedeki yazılara dikkat etmelisiniz...

Arka plan resmini biraz daha koyu yapmayı denediniz mi ? Daha güzel durabilir, bir-iki ton koyultmayı denesin bence geyik teması kullananlar.

Ekleme: Sonuçlar belli olsun, bazı arkadaşlara pm atacağım, sitelerini güzelleştirme adına nacizane önerilerimden oluşan. O zamana kadar sadece diğer jüri üyelerini bekliyorum, kazananları şimdiden tebrik ederim. Saygılar...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Arkadaşlar puanların bir kısmını açıklayamam diğer jüriler etkilenir :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Arkadaşlar sonuçlar o kadar da önemli değil. Sizler bizim gözümüzde hepiniz birincisiniz.

İlk 3'e girip girmemeniz bunu değiştirmeyecek. Diğer yarışmalara katılır yine kazanırsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5