Daha önceki diziyi izlemedim bunuda izlemedim o yüzden senaryo hakkında birşey söyleyemiycem, ses getireceği konusuna gelince onda hemfikirim insanımız gaz mekanizması ile çalışıyor.
yalnız son kısma katılmıycam şu etki konusuna...
neden diye soracak olursan ilk diziyi izlemesemde konu amaç vs manşetlerden düşmediği için biliyorum.. mafya gerçeği derin devlet ve bir çok gizli sır anlatıldı... Peki ne değişti ? diziyi izleyenler her bölüm için gerçek hayattan birşeyler yansıtıyor dedide gerçek hayatta ne gibi bir değişiklikler yaptı ¿
Ben dizinin ilk çıktığı zamanlar izlemiştim. Sonrasında neler gelişti tam bilmiyorum.
Ve bu geceki bölümden dizinin oturaklı gideceğini düşünmeye başladım. Doğu illerimize gittiysen ve orada askerlik yapıp dağlara uzanabildiysen oradaki insanın neler düşündüğünü az çok bilirsin.
Mafya derin devlet vs gibi zırıltıları bizler çok uzun zamandır biliyoruz. Bunlarla doğduk bunlarla öleceğimiz için dizinin etki etmesini beklemek biraz abartı olur.
Terör konusu da daha önce çoğu kez işlenmişti. Ama bu dizi kadar izlenen bu kadar ilgi gören bu kadar tartışılan başka bir dizi olmamıştı. Bu dizide ne yapılırsa ses getirecek günlerce tartışılacak. Diziye olan ilgi veya tepki tahmin edilenden daha fazla olacak. Ve izlenme oranını gün ve gün arttıracak.
Bu diziyi izleyenler içerisinde doğu illerimizde köyde ve dağda yaşayan insanlarımız da izleyecek. Ben onlar üzerinde bırakacağı etkiden umutluyum.