X
Xman
Misafir
ben de inandım...İyice saçmaladılar, devlet diziye el attı ya artık izlenmez 6-7 yıldır izliyordum bir daha izlemem sanırım..
Dizi saf hava gazına büründü. Komedi bir amerikan üssü baskini, helikoptere binip atom bombasi arayan bir süper kahraman, istanbulun göbeginde atom bombasi patlatmaya calisan bir teror orgutu. araya alman sansolyesi filan da girdi. tam bir komedi masali. bunlari izletip insanlara ulkeyi cok buyuk bir guc dengesi, devleti uluslarasi konularda cok buyuk soz sahibi bir kurum gibi gostermeye calismaktan baska birsey degil. bunu izleyip gercekten gaza gelenler var mi? buyuk ihtimalle evet.
Vadi kabak tadı veriyor bu sezonda, aron felleri yakala geri kaçır elinden oh ne güzel 90 bölümde aron felleri bekleriz artık..
Nerede o mafya vadisi, çakır-baron-testere..
Elif polat sevgisi, çakır'ın mimikleri ve sözleri..
Eski vadiyi özlüyorum, kahveler tıklım tıklım olurdu vadi gecesi eskiden
Dizi saf hava gazına büründü. Komedi bir amerikan üssü baskini, helikoptere binip atom bombasi arayan bir süper kahraman, istanbulun göbeginde atom bombasi patlatmaya calisan bir teror orgutu. araya alman sansolyesi filan da girdi. tam bir komedi masali. bunlari izletip insanlara ulkeyi cok buyuk bir guc dengesi, devleti uluslarasi konularda cok buyuk soz sahibi bir kurum gibi gostermeye calismaktan baska birsey degil. bunu izleyip gercekten gaza gelenler var mi? buyuk ihtimalle evet.
çatışmak mı? kayıp vermeyelimde.. Bu ersoy gerçekten manyak çıktı.hadi hadi çatışalım polat