İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
ben oylarımı sabah göndericem
3 yaşındaki arkadaşımıza hediye olarak danone kayısılı yoğurt verdik, hediye teslimatı elden yapılacaktır

T

themaniac

Misafir
lbrk eklenmiş ve yarışmacı sayımız 7'ye yükselmiştir :)

Bir başvuru daha var ama yaş sınırından kaybediyor. 5 yaş altı almıyoruz.

bikampus.jpg
bikampus2.jpg

o yarismaci banada PM atti Eifcim ama kabul edemeyecegimizi soyledim. Yani 3 yasinda cocugun ne isi var yarismada. Diyorum senin ki Bi kampüs değil Bi çadır-üs olmuş. E öyle deyincede başladı ağlamaya zor susturdum yani. çikolata falan avuttuk işte. :)

Koray yarışma küçük yaştaki arkadaşları desteklemek amacı ile düzenlenmiştir.

Logo tasarımınız çok güzel. Elinize sağlık. Sponsorumuz isterse yarışma dışı sizinle irtibata geçebilir diye buraya ekledim.

İyinete hoşgeldiniz bu arada.

15438.png
15451.png

Koray kardeşim yeni olduğu için KWY'in 18 yaş altı için olduğunu bilmemesi normal ama tasarım sade ve hoş. belki size özelden bir dönüş yapabiliriz.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Başvurular kapanmıştır. Jüri değerlendirme yapıyor.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
lbrk eklenmiş ve yarışmacı sayımız 7'ye yükselmiştir :)

Bir başvuru daha var ama yaş sınırından kaybediyor. 5 yaş altı almıyoruz.

bikampus.jpg
bikampus2.jpg

ben oylarımı sabah göndericem
3 yaşındaki arkadaşımıza hediye olarak danone kayısılı yoğurt verdik, hediye teslimatı elden yapılacaktır

o yarismaci banada PM atti Eifcim ama kabul edemeyecegimizi soyledim. Yani 3 yasinda cocugun ne isi var yarismada. Diyorum senin ki Bi kampüs değil Bi çadır-üs olmuş. E öyle deyincede başladı ağlamaya zor susturdum yani. çikolata falan avuttuk işte. :)
Bi biskrem versem beni birinci yapar mısınız?
Bakınız biskrem >>>

T

themaniac

Misafir
themaniac oylama islemi tamamlanmistir. Oylar teslim edilmistir.

IYI OLAN KAZANSIN

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Şu ana kadar 3 jüri üyesi oylarını eksiksiz teslim etmiştir. Sonuçlar şaşırtıcı ve şok edici. Dördüncü jürimizi bekliyorum. :)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Yapılacak logo özgün olmalıdır ve diğer sitelerde yayımlanmamış olmalıdır. Yarışmaya katılanlar, tasarımların kendilerine ait olduğunu beyan etmiş sayılacaklar.

Bu yazıyı bir tek ben mi dikkate aldım acaba ? :hönk:

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
4.jüri üyemiz izne ayrıldı. Yedek jüri arıyorum şu anda. Henüz kimseyi gözüme kestirmedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5