İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Olsun bence... Ne zararı olabilirki ? Hem beklemekten yoruldum yahu :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Eif, abla neden sen juri olmuyorsun ?

O olmaz. Çünkü ben puanları gördüm. İstediğim kişiyi birinci yapabilirim. Haksızlık olur.

Ama bu olabilir 4.jüriyi iptal edebiliriz. Bu konuda sponsorun fikrini alacağım.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Makale yarışması ne zaman olacak?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Makale yarışması ne zaman olacak?

Makale yarışması benim en çok yapmak istediğim yarışmadır aslında. Ama bazı arkadaşlar okulumuz var uğrayamıyoruz diyorlar. Bu nedenle sizin fikirlerinizi alacağım.

Ne zaman yapmamız uygun olur, herkes katılır?

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Eif abla ben haftasonları boşum ve bu haftasonu içinden sadece bir tek pazarım var.Eğer bir meslek lisesi öğrencisiyseniz işiniz gerçekten zor oluyor.Pazar günü benim açımdan uygun oluyor :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Eif abla ben haftasonları boşum ve bu haftasonu içinden sadece bir tek pazarım var.Eğer bir meslek lisesi öğrencisiyseniz işiniz gerçekten zor oluyor.Pazar günü benim açımdan uygun oluyor :)

Herkes pazar katılırız derse bugün başlatırız yarışmayı.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Çoğunluk pazar diyorsa bugün başlatırız, devam eder, önümüzdeki pazarı da kapsar.

Bir de bu iki yarışma kazananlarını da dahil etmeyi düşünüyorum.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Yarışma üçüncüsü Perseus 1 numaralı logosu ile:

54ulq8.png
5ajskj.png

psd dosyanızı admin[at]ikrahosting.net adresine göndererek ödülünüzü alabilirsiniz.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Tebrikler Perseus :harika:

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Sağolun ama diğer logoların 4 tanesinde hazır iconlar kullanılmış. Diğerleride sadece yazı ve yazıya birde efekt. Benden başka sıfırdan birşey çizen var mı ? Nerde özgünlük ? Neden 3. olmam gerektiğini düşündünüz, açıklayabilir misiniz acaba ?

Ayrıca aranızda bunu yapmak için 5 saatimi harcadım diyebilecek birisi var mı ?

T

themaniac

Misafir
Perseus, yarismada 3. olmak kotu birsey degil ki. hem diger arkadaslarin kendilerinin yapmadiklarini nerden biliyorsun. senin ciziminde gayet guzel olmus ki 2. olmussun ama seninkine de birisi hazir ikon deseydi uzulurdum. hemen yargilamamak lazim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5