İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Eif abla kusura bakma ama gerçekten bana yapılan haksızlık olarak adlandırılmıyor mu acaba ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Eif abla kusura bakma ama gerçekten bana yapılan haksızlık olarak adlandırılmıyor mu acaba ?

Ortada bir haksızlık yok. Tasarımın güzel ama diğer tasarımların daha güzel olduğu düşünülmüş. Kimse hakkını yemiyor.

Evet özgün logo istedik. Diğer sitelerin logolarının aynısını koymayın dedik. Kimse başka bir siteden kopya çekmedi. Herkes uğraştı ve kendi özgün logosunu yaptı.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Haha :D Bana olgunluğu öğütleyene de bakın siz :alkış:

Abla tamam, zaten çekemiyormuşum işte. Onlarda benden güzel yapmışlar zaten.

lbrk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şuan da neden kimsenin küçükler (18 yaş altı) için özel yarışma yapmadığını herkes anlamıştır. :şekil:

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Herkesden özür dilerim. Başka yerlerdeki gibi burada da gereksizliğimi anladım.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Şuan da neden kimsenin küçükler (18 yaş altı) için özel yarışma yapmadığını herkes anlamıştır. :şekil:

Genelleme olunca ayıp oluyor bence . Arkadaş tamam kendi yapmış güzel olmuş ama daha fazla beğenilen var ki seni (perseus) seçmemişler . Ben dereceye bile giremedim ilk yarışmada hırslandım ama sonra Eif abla söyledi zaten bunu eğlenmek için yap vs diye. Bende onu dinledim açıkcası en azından kendi hünerlerimi sergilediğim için mutluyum. Eif abla olmasaydı böyle bir proje olmazdı çok teşekkürler Eif abla. :harika::alkış::)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Birinciyi merak eden var mı? :)

T

themaniac

Misafir
Sen gereksiz degilsin Perseus, gereksiz olan alinganligin sadece. Sende 1000 tane guzel ozelligin varken, sadece bir tane kotu ozellik yuzunden kimse sana gereksizsin falan demez, diyemez.
Unutma yarismalarda asla neden ben birinci olmadim diyemzsin cunku bu bir yarisma ve juri var. eger senin dedigin gibi senin birinci olman gerekseydi juri'deki yasini basini almis insanlara da gerek olmadigini soylemis oluyorsun. Asil alinganligi onlarin yapmasi gerekli degilmi? Juride bir mod, bir eski mod ve ben vardik. Sen haksizliktan bahsediyorsan bunu sana biz yapmisiz demek istiyorsun bilmem farkindamisin?

lbrk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Öğrenmesek daha iyi :) Birincide neden üçüncü olmadım derse?

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
themanic, abicim sende kimim hazır kullanıp kullanmadığını bildiğini söylemiştin. Demek ki oylarını bu yönde verdin ?

Ibrk, abi öyle birşey demessin bence :)

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Tamam bu bir yarışma, pek de önemli değil. Amacı eğlenmek vs. ama neden herkes hakkımı aramamı kınadı ben onu anlamadım. Aranızdan dışlanmak için mi söyledim o kadar şeyleri ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Tamam bu bir yarışma, pek de önemli değil. Amacı eğlenmek vs. ama neden herkes hakkımı aramamı kınadı ben onu anlamadım. Aranızdan dışlanmak için mi söyledim o kadar şeyleri ?

Kim dışlıyor seni?

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Çekemediğimi belirten var. Bide Ibrk abi benim yüzümden -18 yarışmaların neden yapılmaması gerektiğini söyleyip ortalığı karıştırdığımı düşünmüş. Oysaki ben bu ikisinide yapmadım, ben sadece hakkımı aradım. Haklıydınız. Bu sadece bir yarışma, herkes kazanmak ister ama en iyisi kazanır. Ve ben en iyisi değildim. Ve hiçbir zamanda olamıyacağım...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bu sadece bir yarışma, herkes kazanmak ister ama en iyisi kazanır. Ve ben en iyisi değildim. Ve hiçbir zamanda olamıyacağım...

Bu en iyisi kazanır konusunu bir tarafa bırakalım. Sonraki yarışmalara neden katılmayacaksın onu anlamadım.

Bir de burası iyinet, biz kimseyi dışlamayız. Tam tersi kucak açarız.

Artık bu down modundan çıkar mısın?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5