İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

H

halilarici

Misafir
Sağolun ama diğer logoların 4 tanesinde hazır iconlar kullanılmış. Diğerleride sadece yazı ve yazıya birde efekt. Benden başka sıfırdan birşey çizen var mı ? Nerde özgünlük ? Neden 3. olmam gerektiğini düşündünüz, açıklayabilir misiniz acaba ?

Ayrıca aranızda bunu yapmak için 5 saatimi harcadım diyebilecek birisi var mı ?

Bide bana sor.Ben herşeyin özgün olması için uğraştım.3dsmax yani photoshop değil :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Jüri bu soruyu cevaplamak isterse Perseus'u bilgilendirecektir.

2.yi açıklıyorum. Hazır mısınız?

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
themaniac, abi logoların yollanma postlarına bak, icon kullananların hepsi hazır icon kullandım diye belirtmiş... Birde yolladığım e-posta daki PSD'ye bak. Bu mu adalet ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
İkincilik ödülü

Yarışma ikincisi ByCookie

K3T0I.png
sASVd.png

Tebrikler ByCookie. psd dosyasını admin[at]ikrahosting.net adresine göndererek ödülünüzü alabilirsiniz.

T

themaniac

Misafir
Perseus ben seni dinliyor ve sana cevap veriyorum ya canim kardesim. bak PSD'lerini aldim. sen bana bir domain ver hemen hostunu da acalim. boyle kucuk seylere takilma. ha 2. olmussun ha 3.
ya 4. olsaydin nolacakti o zaman odulunde olmazdi. Juri'nin kriterlerine kimse karisamaz. Bu yuzden ne Eif nede ben birsey yapamayiz. Juri istedigini secmekte ozgurdur.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
tebrikler arkadaşlar

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
themanic, abi benim gözüm ödülde değil. Sadece 1.liği hakeden bendim. Sana gelecek olan PSD'leri karşılaştır lütfen. Neden 2dk'lık birşeyle 5 saatlik birşey aynı oluyor ? Neden bir yazı ve üzerine konulan resim ile herşeyi elde yapılmış birşeyle aynı oluyor ? Neden Eif ablanın yolladığı ilk postta özgünlük belirtilmiş ve kimse beni umursamıyor ? Madem hazır kullanılan şeyleri kabul edecektiniz neden özgün olması gerektiğini belirttiniz ?

Elbette ki karar sizindir. Ama ne olursa olsun kararınızın yanlış olduğuna inaniyorum.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Arkadaşlar bu sadece bir yarışmadır. 8 logo var ve sadece 3'ü dereceye girebilir. Hepsi mükemmel de olabilir. Ama içlerinden sadece 3'ü seçilebilir. Bu şekilde düşünün. benim bir favorim var mesela 2 yarışmadır hiç birinci olamadı.

Bunun da kesinlikle bir anlamı yok. Yarışmadır, güleceğiz, eğleneceğiz, heyecan da olacak ama hepsi bu kadar. Farklı anlamlar çıkarmayın.

İlk yarışmada örneğin İlkan da kendi yazdığı sistemi ile katılmıştı. Orada birinci,ikinci,üçüncü olamadı. Ama bu yaşta bu başarıyı gösterdiği için zaten bizim gözümüzde birinciydi.

Ayrıntılara takılmayalım derim. Yarışmalarımız devam edecek.

H

halilarici

Misafir
Arkadaşlar bu sadece bir yarışmadır. 8 logo var ve sadece 3'ü dereceye girebilir. Hepsi mükemmel de olabilir. Ama içlerinden sadece 3'ü seçilebilir. Bu şekilde düşünün. benim bir favorim var mesela 2 yarışmadır hiç birinci olamadı.

Bunun da kesinlikle bir anlamı yok. Yarışmadır, güleceğiz, eğleneceğiz, heyecan da olacak ama hepsi bu kadar. Farklı anlamlar çıkarmayın.

İlk yarışmada örneğin İlkan da kendi yazdığı sistemi ile katılmıştı. Orada birinci,ikinci,üçüncü olamadı. Ama bu yaşta bu başarıyı gösterdiği için zaten bizim gözümüzde birinciydi.

Ayrıntılara takılmayalım derim. Yarışmalarımız devam edecek.

:harika: Önemli olan yarışmak :)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Tamam anlıyorum ama kimse beni anlamak istemiyor. Neden HAKKIM olanı alamıyorum !

lbrk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
@Perseus Benim üzerime vazife değil ancak nedense cevap verme gereği hissettim. Arkadaşım çok emek vermiş olabilirsin, senin gözünde çok güzel gözükebilir ki insanın kendi yaptığı daima en iyidir. Ancak yarışmalarda eserler bir bütün olarak değerlendirilir. Senin görselin gayet güzel hazırlanmış ancak yazı tipinden, siteye uymamasından yada sana göre güzel olanın aslında güzel olmadığından dolayı 3. seçilmiş olabilirsin. Bu bir yarışma kazanmak var, kaybetmek var. Hayatında bunları hep yaşayacaksın o yüzden fazla takılma. Tekrar tebrikler :alkış:

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Sağol kardeşim ama tebrik edilecek birşeyim yok, sonuncu olmuş kadar ezildim bugün :)

H

halilarici

Misafir
Yaşının üstünde olgun davranabilseydin benden daha kötü duruma düşmezdin :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5