İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Laptop önerilerinizi bekliyorum

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selam arkadaşlar,
konuyu inşallah doğru yere açmışımdır.
laptop önerilerinizi bekliyorum bütçe max. 2500 ytl. ne önerirsiniz, (ben ekranı 13" istiyorum ama teknoloji güzelse 15" te farketmez). ben bugün buldum birtane birde bunu kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim.

Dell xps 1330
2330 ytl.
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=98

teşekkür ederim.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
onlar çok uçuk yav o kadar bütçem olsa keşke :D sony'e verilecek parayla daha üst teknolojili bir laptop alabiliriz marka diye çok uçuk

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toshiba a200 1 ah aldım 1 hafta önce 2ooo ytlye. Son derece memnunum her açıdan. En ufak bi sorun yaşamadım şimdiye kadar :) İstersen incele bi

kartal71

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede sony vaio süper..gecenlerde arkadasin biri aldi,cok memnun..tabi parasi da iyi=)

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yav bütçeye göre yokmu önerileriniz :p toshiba yada dell düşünüyorum aslında :)

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gold'da ve vatandaistediğim yok yahu, dell t7500 düşünüyorum bu arada başka nereye bakmalıyım, hepsiburada'da taksitte çok faiz koyuyor :S

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Card Finance ınız varsa çok iyi indirim oluyor vatanbilgisayarda bence istediğiniz türden bulursunuz.Mağazalarına gidin bence internette tüm ürünleri yok

ooppsss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akakce.com.tr bu siteyi herkeze öneririm chip dergisi önerisi var.Ürün arama moturu ancak gerçekten ucuza ürünler buluyor.Bi dene derim işine yarar bence.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bugün vatan bilgisayara yolum düştü.Card finance sahiplerine santarosa süper bi laptop (1024 ekran kartı) %25 indirimliydi.
824 $ + KDV ye geliyordu.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet bugün vatana gittim dolaştım inceledim. dell yoktu istediğim ama LG buldum r405 model'i. 2 bin ytl. LG nasıl varmıdır sorunu şikaeti olanı

ooppsss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LG yi güzel bir marka bende ilk baş onu alıcaktım ancak sonradan Tosiba aldım 2.200 YTL ye çok menunum suanda.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
LG kullanan arkadaşlar yanından bile geçme diyorlar.Bende öyle diyorum. ne dizaynları güzel nede donanımları.
SONYe para yetmiyor kolay kolay.
HP,Toshiba,dell 3 lüsünden şaşma derim.
Dizayn olarak HP mükemmel zaten.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bonus card ın varsa gold bılgısayardan al,
çunku 1 ay sorna kartına %10 bonus gerı yukluyor mesela 1000-ytl lı kbır urun alında 1 ay sorna kartına 100-ytl bonus yukluyor :) bır guzel harcıyorsun (kısa sure once oyleydı en azından)
şimdi sitelerıne baktımda %10 ındırım 10 taksıt yapıyorlar bence çok ıyı :) bu arada toshıba bence en ıyısı

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
LG dizayn hoşuma gitti özelliklerde iyiydi fiyatına göre. sikayetimvar.com'dan okudum birkaç şey tırsmaya başladım açıkcası koskoca vatanbilgisayarı dolaştım tek beğendiğim oydu vallaha :D. gold'da istediğim laptop yoktu ne LG nede Dell (aradığım modeli yoktu). Bakalım LG'ye niyetlendik ama hayırlısı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.