Lienscash.com + Bot 1000 Tıklamaya 1 € Ödeme Kanıtlı Gir İçeri !..

0
Yasakli Uye
ben kullanıcağım fakat sen günde tahminen max ne kadar kazanıyorsun..
günlük proxi satan site var eğer iyiyse para ile alıcağım..

ilk dene kardeşim ondan sonra para ile al bence tavsiyem bana para iyi geliyor derim sana az gelir az geliyor derim fazla gelir :elleme

0
Yasakli Uye
aga şu sitenin frame kiiler şeyini nasıl önleriz yani sayfada surf yaparken surf sitelerinde hemen kendi sayfasına gidiyor bunu nasıl engelleriz..

0
Onaylı Üye
Üye
buda benim para sağol kardeş böyle birşeyi bizle paylaştığın için param bu kadar oldu bile
parag.png

0
Onaylı Üye
Üye
02 Ocakta kayıt oldum kardeşim o günden bu güne bu kadar yaptım canım sıkıldıkça açtım programı hep açık değildi arada sırada iyi gelir para ben 1 tane programla yapmıyorum 3 tane 4 tane açıyorum

0
Onaylı Üye
Üye
buda benden olsun gerçekten çok tşk ederiz kardeşimm bu alttaki para yattıktan sonraki param
para1.png

buda diğerkinin ödeme kanıtı
97148596.jpg

0
Onaylı Üye
Üye
cok özür dileyerek soruyorum bu anasayfaya ne linki yazıyoruz anlamadım.ayrıca senin linkinden üye oldum programı banada werirsen sevinirim.site fransızca oldugu için pek bişey anlayamadım.lütfen yardımcı olun?

0
Onaylı Üye
Üye
pm atıldı kardeşim ayrıntısına kadar anlattım iyi kazançlar

0
Onaylı Üye
Üye
Utilisation d'autosurf strictement interdite. Interdiction de convertire un lien qui est déjà convertis que sa soit chez nous au chez d'autres cashlinks. Toute personnes ne respectant pas seront définitivement bannis !

Vos 10 Derniers liens

ne diyo hacı abi burda

0
Onaylı Üye
Üye
Utilisation d'autosurf strictement interdite. Interdiction de convertire un lien qui est déjà convertis que sa soit chez nous au chez d'autres cashlinks. Toute personnes ne respectant pas seront définitivement bannis !

Vos 10 Derniers liens

ne diyo hacı abi burda

programın kullanılmasının yasak olduğunu yakalanan kişinin men edileceğini söylüyor herkesde yazıyor o yazı ama birşey olmaz korkmayın :tili:tili:tili

0
Onaylı Üye
Üye
niye bu konuda hep yeni üyeler var cok dikkatimi cekti 1-2 mesaj sayısı fazla.. geri kalan hep sey benim anlamadıgım kazanc 0,9455 € görünüo gelen para 8 € .. ..

0
Onaylı Üye
Üye
niye bu konuda hep yeni üyeler var cok dikkatimi cekti 1-2 mesaj sayısı fazla.. geri kalan hep sey benim anlamadıgım kazanc 0,9455 € görünüo gelen para 8 € .. ..

benimkini diyorsun galiba parayı çektim 8€ olunca o yeniden toplanan para 0.98 olan kardeşim bizde yalan yok burdan kazanan arkadaşlarda pm atarlarsa seviniriz

0
Onaylı Üye
Üye
Program iyi güzel kazandırıyor ama proxy sitelerinde virüs geliyor 3-4 € kazancam diye sitelerim den olamam ben kapattım programı 2 gündür format atıyorum bilgisayara.

Geri