Burada en düşük bağlantı hızının 1MBs olacağı belirtiliyorleet' Alıntı:ben sınırLı 512lerin 1024 oLduğuna dair bi' ibare göremedim ? fiyat listesinde öyLe birşey söz konusu deiL ?
http://www.ntvmsnbc.com/news/379640.asp
Burada en düşük bağlantı hızının 1MBs olacağı belirtiliyorleet' Alıntı:ben sınırLı 512lerin 1024 oLduğuna dair bi' ibare göremedim ? fiyat listesinde öyLe birşey söz konusu deiL ?
the_alorak' Alıntı:hala 256ların durumu hiçbiryerde yazmıyor
the_alorak' Alıntı:Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini belirterek, "Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Yıldırım, "alfabe okur-yazarlığını çözen Türkiye Cumhuriyeti’nin, bundan sonra internet okur-yazarlığı seferberliğini başlattığını" bildirdi.
the_alorak' Alıntı:Ohh
Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit'lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.
Ben ömür boyu 256 kullanırım ne güzel
Oradaki haber yanlıştır muhtemelen, kapasite artırımı orantılı artar ve 1024/256k olacak. ttnet'in kendi sayfasındaki ADSL tarife bilgiler esastır.yzgulec' Alıntı:http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni.htm adresindeki açıklamaya bakılırsa limitli kullanıcıların "upload" hızlarında bir değişiklik olmayacak. 128 kbps görünüyor.
Aynen öyle yapıyor.Resmen bindirimcınaroğlu' Alıntı:Bilerek yapılıyor millet hızım arttı diyip müzik,film vs. indirecek ama kota aynı olduğu için indirim değil BİNDİRİM olacak...
cınaroğlu' Alıntı:Bilerek yapılıyor millet hızım arttı diyip müzik,film vs. indirecek ama kota aynı olduğu için indirim değil BİNDİRİM olacak...
SLiM_BoY' Alıntı:İndirim değil 2 kat bindirim oluyor bu durumda..1 dosyayı 2x zamanda indiren kişi, hız 2 katına çıkınca x zamanda indirecek..Eş zamanlı yaptığı iş yarıya düşecek, indirdiği dosya boyutu 2 katına çıkacak..Kota artmadığı için de 30 günde biten kota 15 günde bitecek..