İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Limitli ADSL'de alt sınır 1 Megabit'e yükseliyor..

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türk Telekom bugün yaptığı açıklama ile daha önce 512 Kilobit olan limitli ADSL'deki alt sınırın 1 Ağustos'tan itibaren 1 MegaBit olarak uygulanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı 1 megabite (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.

Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Dr. Paul Doany, uygulamanın birbiri ardına gelecek yeni hizmet ve indirimlerin bir öncüsü olduğunu belirtirken, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin internete bağlanma yolları ve fiyatlandırmalarında devrim niteliğinde değişiklikler olacağını belirtti.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
256 gibi istisnanın durumu hakkında adam gibi bilgisi olan msj atarsa çok iyi olacak..

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1024 ve 3gb nekadar komik kotaları arttırmıyorlar

Y

ysf

Misafir
indirim dedikleri olay bumuymus ? kota artmayacak, modemden saniyede gecen veri boyutu artik 2 kati olacak ( eskisine oranla ) ve bunada indirim mi diyorlar ? birakin bu isleri...

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İndirim değil 2 kat bindirim oluyor bu durumda..1 dosyayı 2x zamanda indiren kişi, hız 2 katına çıkınca x zamanda indirecek..Eş zamanlı yaptığı iş yarıya düşecek, indirdiği dosya boyutu 2 katına çıkacak..Kota artmadığı için de 30 günde biten kota 15 günde bitecek..

Bu adamların kafası hiç mi çalışmıyor ya ?

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Belkide çalıştığı için öyle yapıyorlardır :)

Kotalıya geçerken bizim burdaki telekomun adsl bölümünde çalışanlarla kavga etmiştim.Bu ne biçim iş diye..256'dan 512'ye yükseldiğinde..Yukarıda yazdığımın aynısını anlattım adamlara..Adamlar hiçbir şey anlamadı..Telekom çalışanları da bir şey bilmiyo ki..

Yurdum insanı işte..Gelen soyuyo giden soyuyo.....

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Valla bizim 256 yı kaldırıp 512'ye geçin fiyat şu kadar pahalı derlerse adamlara sövmekten başka seçenek kalmayacak..

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Limitsiz Adsl'de %18 indirim gerçekleşti. ama 2 kat hız bekliyordu bir çok kişi :) limitsizden harcatıp iyice yüklenmek niyetleri.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En yakın zamanda limitliye geçmem gerekecek. Bari fiyatlar düştüğünde biraz seviniriz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bu nasıl iş yaaa...ne biçim memleket burası yaa...milleti keriz sanıyolar...
şimdi ben bi topik açsam herkese 50gb alan 500mb BW veriyom desem yediğim küfürlerden heralde bi hafta uyuyamam...Umarım bunlarada aynısı olur

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu tür haberler ilk çıktığında telekom kendini düşünüyor demiştim. Limitli de hız iki katına çıktığında bir arkadaşın da dediği gibi 30 günde değil 15 günde bitecek..

Asıl bizi ilgilendiren konuya gelince 9 milyon falan indirim yapılıyor 256 sınırsızlara. Buna da şükür demek lazım. Telekom limitlilerden aldığı parayı limitsizlerden düşecek.

Bir ara yapmaya çalıştıkları gibi 256 diye birşey yok artık herkes 512 olacak deyip fiyat bindirimine gidemez bence. Çünkü daha önce denedi başarısız oldu.

Bu fiyatlara göre bence Limitlilerin belli işler gereği kullananlar dışındaki çoğunluk limitsize geçecektir diye düşünüyorum. Arada sadece 11 ytl falan olucak. Sınırsız daha çekici.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boşverin adamlar iyisini yapıyor bence ileride çok daha iyi fiyata daha iyi hizmet alınabilecek diye düşünüyorum.

kimse normal hayatta 3 milyarlık kredi kartı var diye son limitine kadar kullanmaz ki alışveriş merkezine girdiğinde fazlasını harcasın.. adamların yaptığı iyi birşey sadece nette dolaşimakla 3 gb. bitmez kolay kolay.. extra 1 gb 8 YTL. istemeyen bir üst modele geçebiliyor.

fiyatlar diğer ülkelere göre çok yüksek ama bu yapılan değişiklik iyi birşey..

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sınırLı 512lerin 1024 oLduğuna dair bi' ibare göremedim ? fiyat listesinde öyLe birşey söz konusu deiL ?

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaw bari indirim demesinler buna, resmen milleti keriz yerine koymuslar.Tam koylu uyanikligi olmus...

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
telekom yabancılara bedava satıldı

en kötüsü ise 2014 yılına kadar telekom yine tekel kalacak Türkiye de

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.