merhaba arkadaslar lindows hakkında bilgisi olan yada kullanan biri varmı? varsa tecrubelerini yazarsa sevinirim
![]() |
![]() |
hocam yanlış bilgin var. lindowsu windows mahkemye verdi ve daha sonra nalaşmaya vararak satın aldı. Sanırım hala sürümleri dolaşıyor. Yeni adı linspri oldu. Güvenlik açısından windowsu taklit ediyor. Güvenliğin zaafları oldukça fazla. Bu bilgileri lnuxnet dergisinin 1. sayısında bulabilirsin.lindows linspire olmadı.
hatta son zamanlarda 3.0 sürümünü çıkardı. ismi bir windows clonunu çağrıştırsada lindows hiçbir virüsün bulaşamayacağı bir sistem ve hiçbir hekerinde kapısını zorlayıpta içeri giremeyeceği bir sistem. lindows esas itibariyle israil ordusu için yazıldı fakat daha sonra başka bir yazılım firmasıyla anlaşma sağlayan israil ordusu sebebiyle, bu yazılımı yapan firma 40$ fiyatla piyasaya sürdü.
kullanışlılık açısından çok iyi olmayan, ev kullanıcısı için çok pratik olmayan
ama hayal bile edemeyeceğiniz kadar güvenli ve yetenekli bir yazılım.
ev kullanımı için değilse ben şahsen tavsiye ederim. kendi özelleştirilmiş linuxum olmasa bende lindows kullanırdım. nerden duyduysan bunu, sana iyi bir tavsiyede bulunmuşlar.
nomak78' Alıntı:lindows linspire olmadı.
hatta son zamanlarda 3.0 sürümünü çıkardı. ismi bir windows clonunu çağrıştırsada lindows hiçbir virüsün bulaşamayacağı bir sistem ve hiçbir hekerinde kapısını zorlayıpta içeri giremeyeceği bir sistem. lindows esas itibariyle israil ordusu için yazıldı fakat daha sonra başka bir yazılım firmasıyla anlaşma sağlayan israil ordusu sebebiyle, bu yazılımı yapan firma 40$ fiyatla piyasaya sürdü.
kullanışlılık açısından çok iyi olmayan, ev kullanıcısı için çok pratik olmayan
ama hayal bile edemeyeceğiniz kadar güvenli ve yetenekli bir yazılım.
ev kullanımı için değilse ben şahsen tavsiye ederim. kendi özelleştirilmiş linuxum olmasa bende lindows kullanırdım. nerden duyduysan bunu, sana iyi bir tavsiyede bulunmuşlar.