Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer bir insan domaini sedo için alıyorsa adından çok hitini merak eder. Ben 1500 hit alan domainimi 450 dolara satıyorum acaba bunun hiti kaç merak ettim şimdi...
Sizde haklısın walla. Bu Türkiyede nedense domainler 5 para etmiyor. Ama şuınuda belirteyim 8000 $ teklif edilen bir domainim var. Önemli olan domainin yaptığı icraat tabiki isim ne kadar iyi olsada para etmiyor.
Alican.org u buraya satılık diye yazsaydım aynı duruma ben düşerdim ama sedoya eklediğimde satılık dedim ve 4 teklif geldi 1 hafta da . Alakasız olmasına ramen hiti olduğu ve pr i olduğu için teklif geliyor. Türklere değil yabancılara yonelin bence
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.