DiziEvi' Alıntı:20:00 Beklıyoruz Umarım Düzelecek Sorunlar
ben seni bilmiyorumn da benimki sanırım yarın sabaha doğru acılıcak diye biliyorum artık inş. diyoruz
DiziEvi' Alıntı:20:00 Beklıyoruz Umarım Düzelecek Sorunlar
hitix' Alıntı:açıldı mı?
LNWServers.com.tr' Alıntı:Hostturka Rumuzlu Arkadasımızında Sorunu Cozulmustur.
Saygılar..
70L64' Alıntı:iide ama aradığımda bitti dedi elektrikler kesik dedi emailine göndercem dedi dün eyw dedim ama bugün msn e girdi yazdım ama cevap vermedi..
70L64' Alıntı:banada alt tarafı bi virtual verecek..arıyorum şimdi verecem msn e girip dio bekle bekle yok, gene arıyorum email ile yolladım aldınmı dio emailde bişey yok.. giriyor msn e yazıoyorum cvp vermio sonra 5-10 dakıka sonra çevrimdışı...yapacaksanız doğru dürüst yapın lütfen, yalan la bir yere varamazsınız
tamam haklısınız sabır ama hata çıktıysa aradığımda diyebilirdi hata veriyor falan diye.. bi kurulumda virüs girtmiş tekrar kurcam windowsu dedi tmm dedim, dün gene aradım bitti dedi elektrikler kesik şimdi veremicem, gelince emailine gönderirim uyarmı dedi uyar dedim.. herneyse beklemekten başka şansımız yok mecbur beklicez..NoDRaC' Alıntı:yalan sölediklerini sanmıyorum bazen sorunlar oluyor mesela hardware ayarlanması gibi yada cpanel işletim sistemiyle sorun veriyor tabi buda işlemlerin uzamasına neden oluyor ben daha önce sorun yaşamıştım ama su anda sorunsuz bir şekilde serverımı kullanıyorum... seninde sorununu çözüleceğine inanıyorum biraz sabır sadece....
DiziEvi' Alıntı:aleksandır grahambel ( duzgun yazılısını tam bilmiyorum : ) telefonu kesfetmiş hemen yargılara warmak yerine bi telefonla ulasmayı dene istersen
NoDRaC' Alıntı:yalan sölediklerini sanmıyorum bazen sorunlar oluyor mesela hardware ayarlanması gibi yada cpanel işletim sistemiyle sorun veriyor tabi buda işlemlerin uzamasına neden oluyor ben daha önce sorun yaşamıştım ama su anda sorunsuz bir şekilde serverımı kullanıyorum... seninde sorununu çözüleceğine inanıyorum biraz sabır sadece....
mp37' Alıntı:Ah bir de MSN'e gelse ..