ruen' Alıntı:Herkesin başının belası gökhan gene yapıyo yapacağını...
24 saat anca 1 saat online olur msnde ondada slm verirsin kapatır.
Şimdiye kadar bana verdiği sözlerden 1 tane bile tutmadı.
İlla lnw serversın yani gökhanın ilgilenmesi için buraya thread mi açmak gerekiyor?
Kendi adına bir şikayet olduğu zaman hemen koşarak gelip açıklama yapmayı biliyor.Mazeretini adam gibi söylese sanki küfür mü edeceğiz?GSM de kullanmıyor..
Bana senelik 2250 ytl kadar bi borcu var. 1 hafta öncesine kadar aylıkmı yıllıkmı yatıracağını haber verecekti ve hala haber yok.Ne şirketin telefonundan nede msnden nede iyinet p.m den !
Bunu buraya yazarken utanıyorum ama artık utanma sırası bence sende gökhan..Görüyorum sürekli madur olan insanları artık benim de sabır gücüm var.Sen bana borcunu ver söz bi daha seninle çalışmam.Tek istediğim ilgi !
emuzzik' Alıntı:ben 2 ay dayanabildim... sürekli yalanlar, sürekli oyalamalar... neyse hatanın neresinden dönülürse o kadar iyidir...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.