2 şeritli yolda sol şeritten giderken öndeki araç yavaş gittiğinde sağ şerite geçip, yanından vınn geçersiniz. Bu sefer yapılan bu hareket adamın gücüne gitmiştir, seni kıstırmak için gaza basar, seni sıkıştırmaya çalışır. Yolu kıskanır yani.
Arkadaşlar, bu bilgi kıskançlığı nedir?!
Yukarıdaki sorumun, birçok yeni kullanıcıların sorusu olduğunu tahmin ediyorum, doğru düzgün bir kişi yanıtlamıyor. Hemde hiçbir sitede. Uğraştırmak niye, bu kıskançlık niye anlamıyorum...
Bu işin üstadlarınadır sözüm; Arkadaşım index of da gördüğün o dosyalara erişmek için, phpmyadmin de veritabanı dosyası oluşturacaksın, dreamweaver cs5 de web url tanımlarken bu sayfayı açıp adresi buradan alıp kopyala yapıştır yapabilirsin demenizi beklerdim, şayet bu işi iş edinip, siteler açıyorsanız. Ya bu konuları herkes ulaşsın diyerek çekilmiş görsel derslere ne demeli. Konunun en can alıcı yerini ya son sürat bir tıklamayla geçiyorlar yada, bunuda böyle yapmıştık diyorlar. Nereye kadar!? bu kıskançlık, bilgi kıskançlığı nereye kadar? Hadi insanlar cahil geri kafalıdır, cimrilik yapar, okumuşunda cimrisi, cahil davranışlarıda insanı çileden çıkarıyor. Neyse, öğrendikçe bir yerlere yazacağım öğrendiklerimi, parça parça gıdım gıdım da olsa ve inşallah öğreneceğimde, veri tabanı ftp kaldı gibi. Sitemi açtığımda ders nasıl anlatırlırmış herkes görecek.
Selametle kalın.