İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

" Lost "

Lost'u izliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    197

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
erkek arkadaşım izliyo 24ü çok tavsiye etti bana o baya seviyo ama çok bölümünü kaçırdım bi ara lost gibi dvdsini almak lazım heralde onun da.

bu arada lostun verdiği bu uzun aralar insanı diziden soğutuyo resmen. ilk bikaç hafta heyecanla bekliyodum şimdi resmen unuttum gitti hevesim kalmadı nerdeyse. sawyer olmasa hiç özlemicem o derece :p

gokhan_ssl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra LOST'un 3.Sezon 7.Bölümü nete düşmüştür alt yazıda vardır..duyurulur.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben daha 1. sezon 8 bölümü yeni netten indiriyorum o kadar dizi varki lost u izlemeye yeni vakit ayırabildim :)

gokhan_ssl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilginçtirki bana bu konuya post atmamdan dolayı @iyinet'ten pm geldi.. -point olayları...anlayamadım ve anlam veremedim? ne **rez link verdim nede başka birşey..mesajım yukarıdadır

Büyük bir ihtamal ki -- (maalesef gerçek) bu forumda dizinin ticaretini (gg)gittigidiyor, (hm) hemalhemsat.com veya ebay üzeriden ticaretini yapan vatandaşlar var...

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizde sırf yeni bölümleri için dizimax e üye olmayı düşünüyorduk..Neyseki olmamıştık , artık haftalık olarak netten indireceiz başka çare yok :) 7.bölümde pek fazla önemli bişey olmuyor :D

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3. sezon komple vasat bence. 1. ve 2. sezonda oturur arka arkaya 4-5 bolum izlerdim. şimdi 1 bölümü izlerken sıkılıyorum.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nacizane bir tavsiye;
spoilerları okumayın, momentsları izlemeyin zamanı geldiğinde bölümü tam olarak izleyin daha zevk veriyor. :)

Crash

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk 2 sezonunu uyumadan 2 günde seyrettim.Sonra hergün 1 bölüm seyrettim.
Görünen o ki 2. sezon ilk 8-10 bölümü şimdiye kadar cekelenler içerisinde en iyi olmuş. 2.sezon ortalarında zaman zaman sıkıldım çok fazla flashback ler vardı.
Dizinin 7 sezon süreceğini sanmıyorum.(Bakınız jj abrahams+alias)Çünkü ortadaki soruların bir kısmını cevaplamadığınız sürece insanlar sıkılıp artık bırakacaktır.Cevapladığınız zamanda gizemini kaybedecektir.Dizinin sonunda klasik amerikan sinemesı gibi uzaylılar falan veya kafayı sıyırmış bir profesör çıkmamasını umuyorum.

Hiç seyretmeyip seyretmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye eğer becerebilirseniz hergün 1 bölüm seyretmeye gayret edin.Hatta hiç seyretmeyin dizi bittiği zaman toptan seyredersiniz.Ama beceremeyeceksiniz :)

Umarım 4. sezonda biter bizde rahat rahat hayatımıza devam ederiz

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lost Lost Lost :)
Yeni bölüm ile tekrardan başladı heyecan fırtınası, 3x8 ile duragan gecen 3.sezon mükemmel bir bölüm ile tekrardan bizi heyecanlandırdı. Gerçekten çok güzel bir bölümdü, izlemeye doyamadım.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
deeper benide heycanlandırdın arkadaşa söleyeyimde indirsin izleyeyim hemen.
Ama 1 bölümle olcak iş değil. 3.sezon gerçekten vasat geçiyorm bence..

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok heyecanlanmayın aksiyon bekliyorsanız,ama çok şaşıracaksınız 0308 de. Iyice karıştı dizi,her yeni bölüm önceden üretilen teorileri çürütüyor.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk 2 sezonunu uyumadan 2 günde seyrettim.Sonra hergün 1 bölüm seyrettim.
Görünen o ki 2. sezon ilk 8-10 bölümü şimdiye kadar cekelenler içerisinde en iyi olmuş. 2.sezon ortalarında zaman zaman sıkıldım çok fazla flashback ler vardı.
Dizinin 7 sezon süreceğini sanmıyorum.(Bakınız jj abrahams+alias)Çünkü ortadaki soruların bir kısmını cevaplamadığınız sürece insanlar sıkılıp artık bırakacaktır.Cevapladığınız zamanda gizemini kaybedecektir.Dizinin sonunda klasik amerikan sinemesı gibi uzaylılar falan veya kafayı sıyırmış bir profesör çıkmamasını umuyorum.

Hiç seyretmeyip seyretmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye eğer becerebilirseniz hergün 1 bölüm seyretmeye gayret edin.Hatta hiç seyretmeyin dizi bittiği zaman toptan seyredersiniz.Ama beceremeyeceksiniz :)

Umarım 4. sezonda biter bizde rahat rahat hayatımıza devam ederiz

Lost'un 6 sezon süreceği kesinleşti.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beğendiğiniz filmlerin dvdlerini almanızı tavsiye ediyorum. lost tüm dünyada gerçekten çok beğenildi ben de ilk günden beri izliyorum be hoşuma gidiyo. dün birinci sezonun dvdsini aldım diğerleri ne zaman çıkar bilmiyorum ama zaten bir de çıkar çıkmaz bitiveriyo zar zor yakaladım. dvdde pek çok extra oluyo kalite değişik altyazılar ve bi köşede devamlı bulunabilicek durumdayken ve ne kadar büyük bi proje olduğnu açık açık görebiliyoken siz de alın bence. hiç izlememiş olanlar da hiç şüphe etmeden alsın. dizi süper. yeni sezona da süper başladı.

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
heheh 1.sezon 99.05 YTL orjinal dvd..Ancak para harcamanın benım için önemli olmadığında alabilirim..
Acırım bir dizi için o kadar para vermeye isterse daha iyi olsun yinede vermem :)
Ayrıca bu akşam 8.bölümü izledım , Yazık Charlie :D

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
308'e kadar gelmiş biri olarak şöyle bir yorum yapayım

birinci sezon çok iyi
ikinci sezon mükemmel
üçüncü sezon biraz sıkıcı gidiyor. aslında baya şey açıklığa kavuşuyor 3. sezonda ama heyecan yok pek fazla. o 2. sezon neydi be :D

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3. sezon 15. bölümden soraası dehşet. indirin seyreddin hemen..

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3. sezon 21 bölüm deyim güzel dizi izlemenizi tavsiye ederim ama inş sonu saçma sapan bir şekilde bitmez :)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
4 bölüm 4 bölüm seyrediyorum ben biriktire biriktire. tek tek dayanamıom :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.