Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

lütfen acil yardım

kayfe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
:(:(:(

Admin Panelden Forum Yöneticisi kısmına facebook beğen linki ekledim tüm konular ve forum sayfası uçtu

Lütfen Acilen yardım ...:(

zonbadi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Önce sakin ol! oradan forum uçmaz.. tecrübeli arkadaşlar detaylı yardım edeceklerdir sen önce rahat bir nefes al bence..

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
72
peki yedek almadan mı bu işlemi yaptın yada sunucuda yedeklerin mevcutmu hosting sağlayın ile görüş bir düzeltemezsen pm at yardımcı olmaya çalışırım

kayfe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
peki yedek almadan mı bu işlemi yaptın yada sunucuda yedeklerin mevcutmu hosting sağlayın ile görüş bir düzeltemezsen pm at yardımcı olmaya çalışırım

:alkış:

tşkler hosting ile görüşme halindeyim yapamazlarsa ilgilenirsen çok makbule geçer iyi günler

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
72
hemşerimmiş valla yeni fark ettim telefonlada görüştük memnun oldum vallahi

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
vbulletin sanırım bahsettiğin forum.
değiştirdiğin şablonu aç stil ve temalardan. sonra orjinali göster de. daha sonra yenisi ile orjinalini değiştir düzelir.

Shu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Phpmyadminden forum yönetici tablosunu bul ve kodu sil oradan yapamıyorsan navicat kullanımı basit mysql programıdır onunla düzeltebilirsin.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
Phpmyadminden forum yönetici tablosunu bul ve kodu sil oradan yapamıyorsan navicat kullanımı basit mysql programıdır onunla düzeltebilirsin.

arkadaş o kadar prof değil sanki, pmadan yaparsa daha berbat olabilir, en iyisi samanpanın önerisi

Shu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
arkadaş o kadar prof değil sanki, pmadan yaparsa daha berbat olabilir, en iyisi samanpanın önerisi

Bahsettiğim navicat programında db oluşturup sql sorguladıktan sonra control f ile kodu aratıp 5 dkda hangi tabloda olduğunu görür.