Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Makale yazdırmak istiyorum

SaTuRN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Merhaba arkadaşlar,

Günde bir adet süresiz olarak makale yazdırmak istiyorum. Detaylar:

* Makaleler dekorasyon ile ilgili olacak. (Duruma göre başka sitelerim içinde düşünebilirim)
* Konu makale yazarı tarafından bulunacak. Sektördeki başka bir siteden aynen alınan bir konu başlığı pek hoşa gitmeyebilir. Özellikle de rekabet olmayan bir kelime grubunda.
* Makale bana teslim edilmeyecek direk siteye yazılacak.
* Yazı ile ilgili 1 resim eklenecek.
* Makale rewrite olmayacak. Telif hakkı bulunan bir kaynaktan (kitap, dergi gibi) yazılmayacak. Bir kaç kaynaktan toparlanarak olabilir, yabancı bir siteden çevirilerek yada kendi tecrübelerine dayanarak yada başka şekilde yazılabilir.
* Bir kaç tane sosyal imleme sitesine eklenecek.
* Kesinlikle imla kurallarına tamamıyla bağlı kalınarak yazılacak.
* Günde 1 yazı idealdir. Fakat insanları bağlamak istemiyorum. Haftada 5-6 diye de anlaşabiliriz. Nasıl uygun olursanız. Parasal bir sıkıntım olmazsa (şu anda olacak gibi görünmüyor) ve Allahtan bir kaza, keder gelmezse en az 6 ay belki 1 yıl boyunca çalışmamızda bir mahzur görünmüyor.
* Kelime sayısı için net bir isteğim yok. Konu neyi gerektiriyorsa. 100 kelime de olabilir, 300 kelime de.
* Sadece 1 kişiyle anlaşmayı düşünüyorum ama iyi bir yazar ile tanışırsam ve fiyatı da uygun bulursam 2 kişiyle de anlaşabiliriz. Cevaplayamadığım kişiler lütfen olumsuz olarak algılasın ve şimdiden kusura bakmasın.

Varsa sorularınızı, örnek yazılarınızı ve fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Maddeler üzerinde konuşabilir bazı değişiklikler yapabiliriz.

(Not: Sanırım bu siteye 2005 yılından beri mesaj yazmamıştım. Burada ticaretim yok ama diğer bir webmaster sitesinde var. 1998 yılından beri web işleri ile uğraşırım.)

meliksah

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhaba,
Tahmin ediyorum ki çok yoğunsunuz fakat sizden ricam, benden referas istemeyin referansım olun. Size istediğiniz konuda 2 yada 3 makale yazarım referans amaçlı beğenirseniz istediğiniz ücrete tamam derim ve sizinle mutlaka devam ederim. Beğenmezseniz yada illa referans derseniz zaten cevap vermezsiniz.
İyi Çalışmalar

Karluk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
ÖM atıyorum.

Karluk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
Ben ayda arkadaşımızın istediğinden daha az makale yazabileceğimi söyledim, anlaşamadık. Kendisiyle çalışılmasını tavsiye edebilirim, vaktiniz uygunsa.

meliksah

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
SaTuRN, size özelden ulaşamıyorum. Yazımı nasıl ulaştırabilirim?

SaTuRN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Mesaj kutusu boş, 9 adet mesaj var. Neden ulaşılamadığını anlayamadım. Özelden msn adresimi yazıyorum şimdi.

RuyaDizayn

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
10 tane referans sunabilirim.. Bu işin ekmeğini yiyen biriyim. Uygun görülürse işe talibim. Görülmezse canınız sağolsun.

SaTuRN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Bu konu ile ilgili bu siteden 4 kişiyle anlaştım. Bu 4 kişiden 3'ü piyasada yok. Birisi henüz hiç yazı yazmadı. Diğer ikisi 1 yazı yazdı, bir kaç gündür yoklar. Sadece bir kişiyle devam ediyoruz. Bir iki gün daha ses seda çıkmazsa arkadaşlara - trade vercem.

Aslında demem o ki bu anlattıklarımdan dolayı 1 kişiyle daha anlaşabilirim. Kaliteli yazı yazacak olan varsa kapımı tıklatsın.

birsen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Özgün Makale Yazıyorum

Makale yazma işi alındı. Düzenli devam ediliyor.

mandi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
talebiniz hala devam ediyor mu?

SaTuRN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Dönüş yapıldı. Evet hala arayışım devam ediyor. Bu konu vasıtasıyla çok kişiyle anlaştım ama sadece 2 arkadaş yazmaya devam etti.

Yazdığı yazıların kalitesine güvenen ve insanlara faydalı makale yazabilecek 2 kişiyle daha anlaşmak istiyorum.

nescafe92

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Makale

Merhaba ben ilgileniyorum yazı yazmak istiyorum özelden cevap atarsanız sevinirim.Siteye yeni üye oldum .

SaTuRN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Dönüş yapıldı.
İlgilenen arkadaşlar, bir örnek makale verebilirseniz işimiz daha kolay olur.
Hatta düşündüğünüz ücret hakkında da bilgi verirseniz daha da güzel olur.